U zocht op: energiezuinig bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Cenergie

Frankrijklei 115 -2000Antwerpen 1

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Interproject

Paddebroeken 61 A -8610Kortemark

Uw enthousiaste partnerinzake energiezuinig buitenschrijnwerkvoor uw passiefhuis, lage energiewoning of renovatieproject !

Factor 4

Kruisstraat 127 -2570Duffel

Factor4 is gespecialiseerd in energiebesparing en comfort in gebouwen. We maken uw gebouw waardevoller: energiezuinig en comfortabel. Na onze tussenkomst gaat de energiefactuur voor uw gebouwen en installaties gemiddeld met een kwart omlaag.

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.