U zocht op: energiezuinig bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


3bouw

Zone Reme 1 -2260Westerlo

Het bouwen van een kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woning in houtskeletbouw ligt dankzij de unieke aanpak van “3bouw” binnen het bereik van eenieders budget.

Stonehouse

Braamstraat 31 -3471Kortenaken

Sleutel-op-de-deur woningbouw met Stonehouse, dat voelt goed. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van je sleutel-op-de-deur woning, op ons kan je bouwen.

Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Roelants Glas

Leuvensesteenweg 210 -3200Aarschot

Als Aarschots familiebedrijf zijn we al 4 generaties lang in de glassector aanwezig. In die tijd zijn we van een klein lokaal magazijn uitgegroeid tot een professionele onderneming waarbij een volledige oplossing op maat centraal staat.

Arkwabo

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Wilt u besparen op uw energiefactuur? Of op uw waterfactuur?Bij Arkwabo in Westerlo bent u aan het juiste adres!Door gebruik te maken van groene bouwtechnologieen en energiezuinig bouwen, bespaart u energie en water