U zocht op: energiezuinige gebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

Dewaele

Desselgemknokstraat 100 -8540Deerlijk

Dewaele bouwt energiezuinige woningen op maat en houtskeletbouw is daarvoor een uiterst geschikte bouwmethode. Dewaele bouwbedrijven beheerst als geen ander de technologie van de energiezuinige houtskeletbouw.

Vg Warmtepomp Techniek

Kruisstraat -8780Oostrozebeke

B Warmtepomp Technieken ontstond uit een nood om mensen op een milieuvriendelijke en energiezuinige manier hun huizen te laten verwarmen en eventueel zelfs af te koelen. Specifiek richten we ons op warmtepompen op basis van lucht.

Vandenberghe

Kruiskalsijdestraat 8 -8900Ieper

Bij Vandenberghe vindt u uw betrouwbare installateurs. Met meer dan 90 jaar ervaring zijn we dan ook uw partner voor centrale verwarming, sanitair, ventilatie, energiezuinige investeringen, elektriciteit & domotica.

Adrd Products Imort Export

Kortemarkstraat 260 -8820Torhout

Onze brandblusapparaten, uw veiligheid.Energiezuinige verwarming en stralingspanelen, uw profijt.

Mr-group

Pluim 7 -8550Zwevegem

Investeringen in zonnepanelen en andere energiezuinige energietechnieken renderen meer dan ooit. Dat bewijst MR Solar iedere dag opnieuw bij slimme particulieren en bedrijven.

Lieven Deneckere

Oudenaardsestwg 108 -8500Kortrijk

Als specialist in verwarming en sanitair profileren wij ons zowel op de particuliere, industriële als openbare markt. Koeling voor grote projecten en particuliere installaties, klimatisatie van vergaderzalen tot productiehallen. Airconditioning