U zocht op: energiezuinige gebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

Multiclima-ferlin

Terluchtestraat 42 -8020Ruddervoorde

Multiclima-Ferlin installeert energiezuinige technieken ventilatie, luchtverwarming, vloerverwarming, koeling, sanitair en centrale stofzuigsystemen. Alle systemen conform de EPB reglementering en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Vg Warmtepomp Techniek

Kruisstraat -8780Oostrozebeke

B Warmtepomp Technieken ontstond uit een nood om mensen op een milieuvriendelijke en energiezuinige manier hun huizen te laten verwarmen en eventueel zelfs af te koelen. Specifiek richten we ons op warmtepompen op basis van lucht.

Elektremar

Hillestraat 19 -9991Adegem

Voor alles wat met verlichting te maken heeft, kunt u terecht bij Elektremar in Adegem. Dit eenmansbedrijf is gespecialiseerd in lichtoplossingen voor winkels, tuinen, bedrijven, en woningen

Concept

Mariakerksesteenweg 207 -9031Gent

Concept is een bouwfirma, gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen , verbouwen en afwerken van energiezuinige kwaliteitswoningen, volgens de écht traditionele bouwmethode.