U zocht op: energiezuinige installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Dural Bouwgroep

Ledeganckkaai 1 -2000Antwerpen 1

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Cenergie

Frankrijklei 115 -2000Antwerpen 1

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

K.t.i. - W.t.i.

Vierselbaan 40 -2240Zandhoven

Als installatiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring kan u bij KTI-WTI terecht voor goede, energiezuinige installaties waarbij de zorg voor het milieu een belangrijke plaats inneemt.

Colt International

Zandvoortstraat 5 -2800Mechelen

Wij ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden energiezuinige klimaatinstallaties, RWA en brandveiligheidssystemen en buitenzonwering. Zo dragen we bij aan een gezonde, veilige en duurzame werk- en leefomgeving.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Rewa

Vierselbaan 40 -2240Zandhoven

REWA heeft meer dan 25 jaar ervaring in goede, energiezuinige installaties. Wij combineren ervaring en vakmanschap en bieden steeds de beste prijs/kwaliteit op de markt verkrijgbaar.

Abati Ind.

Ingberthoeveweg 19 -2630Aartselaar

Installateur energiezuinige technieken Een optimale klimaatbeheersing dankzij verwarming, koeling en ventilatie is essentieel in elk gebouw.

Easykit

Neerveld 15 -2550Kontich

Easykit. Installeren doen we samen.

Thermad - Brink

Congobootstraat 12 -2660Antwerpen

Thermad is leverancier van energiezuinige ventilatietechnieken en totaaloplossing voor de verwarming, koeling, ventilatie en warmwatervoorzieningen van uw huis of onderneming.

Vertommen

Mechelbaan 667 -2580Putte

Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of energiezuinige verwarmingsinstallatie?Bij Vertommen vind je alle nieuwe trends onder 1 dak. Onze medewerkers staan voor je klaarmet het nodige advies. Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal.