U zocht op: engineering

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Belgian Technology & Construction

Industriepark 24 -2220Heist-op-den-berg

Machinebouw voor voeding- en pharma-industrie.

Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

T De Neef Engineering

Misweg 3a -2220Heist-op-den-berg

Het is een goed bewaard geheim, maar t. de neef engineering is een pionier van het eerste uur. Zo waren we de eersten om in West-Europa polymeerchemische technieken toe te passen voor de restauratie van gebouwen, en gebruikten we

Technical Energy And Motor Engineering Company

Industriepark 22 -2220Heist-op-den-berg

De firma Teamec is gespecialiseerd in de revisie van automotive airco compressors en alsook de revisie van Common Rail high-pressure Pompen.

Plastimetal

Industriepark 51 -2220Hallaar

Totaalengineering en advies van uw oppervlaktebehandelingsprobleem. Mechanische voorbehandeling: schuren - staalstralen - korundstralen Metallisatie via zink-aluminium legering of aluminium

Elektro Dermo

Industriepark B 2 -2220Heist-op-den-berg

Met zijn bijna veertig jaar ervaring, ELEKTRO DERMO in staat is te spelen op de meest strenge eisen en eisen die zelfs en is actief op verschillende terreinen van de gemarkeerde electro-technisch.