U zocht op: engineering

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Metafox

Stationsstraat 176 -8850Ardooie

Fabrikant functioneel meubilair: klaptafeltafels, plooitafels, stoelen, klapstoelen,plooistoelen, stapelstoelen, banketstoelenconferentiestoelen, podia voor verhuur,hotelinrichting, feestzalen, vergaderzalenconferentiezalen, polyvale

Vk Group

Brugsesteenweg 210 -8800Roeselare

VK is actief in vier marktsegmenten: Healthcare, Buildings, Industry en Infrastructure. We bieden onze klanten een totaalpakket onder een dak: masterplanning, architectuur, engineering, interieur en landscaping.

Engi Talents

Ardooisesteenweg 260 -8800Roeselare

Zoekt of bent u een project engineer? Ingenieursbureau Engi Talents - het vroegere Mides - zet de juiste ingenieur op het juiste project

Flexis

Rozendaalstraat 107 -8900Ieper

Flexis is een industrieel toeleveringsbedrijf, gelegen in Ieper.Onze specialiteit is het verspanen van gietstukken tot een assemblage-klaar product.

Belgian Rendering Engineering

Oostnieuwkerksesteenweg 99 -8800Roeselare

B.R.E. bouwt machines en transportsystemen voor de voedingsindustrie. Het automatiseren van productielijnen tot algemeen inox constructiewerk. B.r.e heeft uw bedrijf ondersteuning wanneer U het nodig acht.

Vma West

Tieltstraat 69 -8760Meulebeke

VMA West NV is een installatiebedrijf dat zijn klanten comfort en service wil bieden. Dit door het uitvoeren van technische installaties van begin- tot eindfase. Elke installatie gebeurt met respect voor de ISO en VCA procedures.