U zocht op: engineering

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Antwerp Lion Oil Works

Vlaamsekaai 2-5 -2000Antwerpen 1

Antwerp lionoil works is een hooggespecialiseerde onderneming met 70 jaar ervaring omtrent het exact gecontroleerd doseren van smeer- en productiemiddelen ,snelkoppelingen, smering, lionoil, smeersystemen, ....

Demako

Vitshoekstraat 2 - Haven 1031 -2070Zwijndrecht

Montage, demontage en testprogramma`s kunnen in onze montage afdeling plaatsvinden. Automatische productlijnen worden desgewenst volledig in de montagehal geassembleerd en proefgedraaid alvorens bij de klant te worden geplaatst en afgemonteerd.

Aaqua

Mechelsesteenweg 122 -2860Sint-katelijne-waver

inds 1999 is AAQUA N.V. gespecialiseerd in de engineering en bouw van industriële waterzuiveringsinstallaties.

Agidens

Baarbeek 1 -2070Zwijndrecht

Ons bedrijf omvat vier vroegere Egemin divisies die nu samen een brede waaier aan diensten leveren voor de procesindustrie en infrastructuur. We zijn gespecialiseerd in Process & Mechanical, E&I, Control systems, MES en Compliance.

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Maintenance Partners

Vitshoekstraat 6 -2070Zwijndrecht

Maintenance Partners biedt een volledige service voor het onderhoud, reparatie en revisie van uw roterende machines, op de site en in onze workshops.

Venerit

Baasrodestraat 202 -9200Dendermonde

Beveiligt en beschermt het netwerk en de data van jouw kmo voor cyberaanvallen. We denken met je mee en stellen oplossingen voor die je vooruithelpen. Jouw netwerk stellen we helemaal op punt en beheren we op afstand.

Engineous Bvba

Snoeckstraat(mel) 26 -9120Beveren

Op basis van pragmatische engineering en gezond verstand geven we technisch advies en ondersteuning omtrent elektrische, mechanische en elektromechanische installaties in industriële en residentiële omgevingen.

Strand Associates Consulting

Italielei 88 -2000Antwerpen 1

Strand Associates Consulting is een snelgroeiend adviesbureau gespecialiseerd in de staffing van permanente en tijdelijke projecten in verschillende sectoren: ICT, Project Management, Finance en Supply Chain Manage.

Cross-bow

Veldkant 33 -2550Kontich

Cross-Bow is niet zomaar een adviesbureau, het is een bedrijf waar we onze consultants laten bloeien. In de snel veranderende markt van vandaag ontmoeten we onze klanten als gelijkwaardige partners.

Perdaen-dehooghe

Anthonis De Jonghestraat 1 -9100Sint-niklaas

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines.

Amw Coatings

Elzasweg 12 -2030Antwerpen 3

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Safety Science

Schaarbeekstraat 20 -9120Beveren-waas

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

Tomach Engineering

Noorderlaan 111 -2030Antwerpen

Wij zijn engineers.Mensen met passie voor techniek.Werken met ingenieursbureau’s van de Neitraco Groep is bouwen op decennia ervaring in werktuigbouwkunde, geodesie, civiele techniek en bouwkunde.

Absolem

Sint-katelijnestraat 145 -2800Mechelen

Via projectsourcing, on-site consulting of in-house projectuitvoering,geven we uw product-, proces- en machinebouwontwikkeling een boost.Even groot als onze passie voor machinebouw en lasertechnologieis ons geloof in mensen.

Bilfinger Tebodin Belgium

Boereveldseweg 4 -2070Zwijndrecht

Engineering en project management voorindustrie en overheid.De voornaamste geleverde diensten zijn* Consultancy* Project management* Engineering* Aankoop en expediting* Constructiemanagement* Vergunningsbeleid

Multi

Orlaylaan 10 -9140Temse

MULTI biedt flexibele engineering oplossingen voor industrie, bouwprojecten & infrastructuurwerken in België.

Multi Engineering Group

Orlaylaan 10 -9140Temse

MULTI biedt flexibele engineering oplossingen voor industrie, bouwprojecten & infrastructuurwerken in Belgie.

Reditech Engineering

Woestijnstraat 37 -2880Bornem

Reditech Group is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie en procesomgeving in diverse sectoren .

Kh Engineering Belgie

Uitbreidingstraat 80 -2600Antwerpen

Als ingenieursbureau leveren wij u een voorspelbaar en transparant project, van advies tot aan project-implementatie