U zocht op: evenement textiel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Abc Expo

Langevelde 22 -1785Merchtem

Uw partner in draagbare standen & mobiele systemen voor beurzen of evenementen. Banners, Rollbanners, PopUp`s, Modulaire panelen,... van 1 tot 50m? of zelf meer... Wij hebben een eigen productie en ruime showroom.

Debomat

Frank Van Dyckelaan 12 -9140Temse

Een toonaangevend bedrijf in productie en verkoop van logomatten, inkommatten, event matten, huishoudelijke matten en trapmatten. Bovendien zijn wij ook producent van curling op tapijt, een heel nieuwe sport in West-Europa.

Advotex

De Vlaamse Staak 2 -1745Opwijk

Deurmatten, autotapijten, badsets, tapijten aan de rol, tapijtvloertegels, kunstgras aan de rol, rubber aan de rol, gronddoek, antwiworteldoek, schaduwdoek, geotextiel, vijverbeschermende folie, kunstgras, decoratietapijt.

Dresscoat

Neerlandweg 22 -2610Antwerpen

Staat u weleens stil bij wat er komt kijken bij de aankleding van een event? Licht en geluid, spreekt voor zich. Maar denkt u dan ook automatisch aan textiel?

Imprenta

Industrieweg 11 -2630Aartselaar

Al 40 jaar wordt geïnvesteerd in nieuwe machines en nieuwe printtechnologieën. Zo zijn we koploper geworden in indoor & outdoor reclame.

Krekels

Stokkelaar 3 -9160Lokeren

Gespecialiseerd in promotiemateriaal voor indoor en outdoor toepassingen zoals tenten vlaggen, beachflags en banners, maar ook materiaal voor beurzen of showrooms zoals pop up walls, roll ups,

Dirk Spiessens

Eksterlaan(bra) 15 -2880Bornem

Apart05

Lindenstraat 48 -2070Zwijndrecht