U zocht op: evenementen op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Toon De Somer

Bredastraat 127 -2060Antwerpen

Totale kantooroplossingen voor kantoormeubelen, machines en benodigdheden.

Debomat

Frank Van Dyckelaan 12 -9140Temse

Een toonaangevend bedrijf in productie en verkoop van logomatten, inkommatten, event matten, huishoudelijke matten en trapmatten. Bovendien zijn wij ook producent van curling op tapijt, een heel nieuwe sport in West-Europa.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Expo Z

Wijngaardstraat 1 -2390Malle

ll the way is the only way to go vindt standenbouwer Expo Z. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van beursstanden voor nationale en internationale events en beurzen krijgt u bij Expo Z altijd één garantie: het wauw-effect.

Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Rabona Sport

Moutstraat 17 -2830Willebroek

Rabona Sport verhuurt unieke sport attracties (voetbal, hockey, petanque, darts, pingpong, etc.) voor events. Ook voor urban sport shows & workshops kunt u bij ons terecht.

Pixela

Bijllaan 22 -2547Lint

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Beboost

Diksmuidelaan 305 -2600Berchem (antwerpen)

Digitaal scoren is evolueren. Dat weten wij als geen ander. Daarom specialiseerden we ons gaandeweg in Google Analytics en Google Advertising. Vandaag zijn we uw partner als u meer exposure op het web zoekt. Wil u hoger in de organische resultaten?

Jada Events

Scheldestraat 57 -2000Antwerpen

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

Ams Digital Printing

Glasstraat 17 -2170Merksem (antwerpen)

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.

Beauty & Brains

Duffelsesteenweg 21 -2550Kontich

Beauty & Brains biedt onthaalprofessionals met brains. Ze maken van uw evenement een succes. En u krijgt er hun uitstraling, ervaring en talenkennis mooi bij.

Van Der Valk Hotel Beveren

Gentseweg(bev) 280 -9120Beveren

Hotel Beveren biedt tal van faciliteiten die voor iedereen toegankelijk zijn, zowel voor hotelgasten als niet-hotelgasten.

Expopoint

BethaniËnlei 113 -2980Zoersel

Wij zijn uw totaaloplossing voor het organiseren van uw beursstand. Geen superlatieven - geen grote beloftes. Gewoon een originelen idee met een degelijke uitvoering voor een correcte prijs. Prijsoffertes zijn steeds vrijblijvend.

De Heidebloem

Handelslei 55 -2980Zoersel

Dagelijks kan u bij ons terecht voor een snelle snack, een frisse salade of een uitgebreid diner, ook staan wij steeds klaar om u te laten genieten van een fris biertje, frisdrank of cocktail. Een uitgebreide koffie met of zonder gebakjes.

Bcd Travel

Posthoflei 3 -2600Berchem (antwerpen)

BCD Travel helpt organisaties om hun reisbudgetten op de meest effectieve manier in te zetten. Dit betekent concreet: zorgen dat reizigers veilig kunnen reizen, onderweg productief kunnen zijn en de juiste keuzes maken.

Creaevent

Kalmthoutsesteenweg 22 -2950Kapellen

Alphatex is een Belgisch textielmerk gespecialiseerd in het vakkundig ontwerpen en produceren van professionele beroepskledij. En dit voor tal van professionals, werkzaam in de zorg, de horeca of de industrie.

Airsoftadventure

Donderheide 3 -2500Koningshooikt

Teambuilding Adventure is één van de grootste professionele Team Building bedrijven van België en Nederland.

Dresscoat

Neerlandweg 22 -2610Antwerpen

Staat u weleens stil bij wat er komt kijken bij de aankleding van een event? Licht en geluid, spreekt voor zich. Maar denkt u dan ook automatisch aan textiel?

Modern Bags

Lucashoeve 13 -2150Borsbeek

Bent u op zoek naar een originele, creatieve of gewoon een handige tas voor uw product, evenement of actie, dan bent u hier aan het juiste adres.Modern Bags is een familiebedrijf dat kwaliteit en vakmanschap maakt op maat van haar klanten.

Lampenkappenopmaat

Heidestatiestraat (heide) 19 -2920Kalmthout

Fabrikant en verdeler van lampenkappen op maat. Met ons eigen atelier voorzien wij bedrijven, retail, horeca, events in gans België en Nederland van lampenkappen en toebehoren.

Lifelong Exploring

Kerkhofstraat 511 -2850Boom

Xplore the North staat voor specialisme en terreinkennis. Samen met onze partners baten we de mooiste kleinschalige lodges van het Hoge Noorden ( Lapland, Ijsland) uit in combinatie met eerlijke all-in programma`s.