U zocht op: evenementen op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Expo Z

Wijngaardstraat 1 -2390Malle

ll the way is the only way to go vindt standenbouwer Expo Z. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van beursstanden voor nationale en internationale events en beurzen krijgt u bij Expo Z altijd één garantie: het wauw-effect.

Expopoint

BethaniËnlei 113 -2980Zoersel

Wij zijn uw totaaloplossing voor het organiseren van uw beursstand. Geen superlatieven - geen grote beloftes. Gewoon een originelen idee met een degelijke uitvoering voor een correcte prijs. Prijsoffertes zijn steeds vrijblijvend.

De Heidebloem

Handelslei 55 -2980Zoersel

Dagelijks kan u bij ons terecht voor een snelle snack, een frisse salade of een uitgebreid diner, ook staan wij steeds klaar om u te laten genieten van een fris biertje, frisdrank of cocktail. Een uitgebreide koffie met of zonder gebakjes.

Orakel

Veldenstraat 14 Bis -2470Retie

Polsbandjes, jetons, lanyards, badges, rugnummers, promotional products, drankbonnetjes, ... Wat je ook nodig hebt voor je evenement, je vindt het bij Orakel. Als producent verzekeren we je flexibiliteit, kwaliteit en een persoonlijke service.

Tapwagenverhuur Aerts

Oostmalsebaan 7 -2960Sint-lenaerts

Een verjaardagsfeest of fenomenaal bedrijfsevenement in het verschiet?Wij zorgen voor de nodige verfrissing op uw evenement! Wij verhuren tap- en koelinstallaties met kwaliteit, hygiëne en een 7/7 en 24/24 service voorop.