U zocht op: evenementen op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Publiganda

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

Publiganda nv, gevestigd in Gent heeft in de sector van standenbouwers een toonaangevende naam verworven. Reeds meer dan 60 jaar ontwerpen en bouwen wij standen op beurzen in binnen- en buitenland.

Idoneo

Kwartelstraat 2 -9000Gent

We maken er een onvergetelijk evenement van!Organisatie, concept, catering, drukwerk, promotie, onthaal, logistiek, veiligheid, techniek en nazorg? deze puzzelstukken passen we professioneel in elkaar.

Foto Atelier De Rammelaere

Olifantstraat 18 -9000Gent

Foto-Atelier De Rammelaere is uw professionele partner in digitale fotografie voor industriële reportages, architecturale sfeeropnames en productfotografie op locatie in binnen- en buitenland en in eigen studio.

Epyc For E-learning

Stapelplein 70 -9000Gent

EPYC is een spin-off van de Katholieke Universiteit Leuven en werd opgericht in 2001. Zoveel jaar later kunnen we stellen dat we de nodige expertise en ervaring op het vlak van e-Learning hebben opgebouwd, en perfect weten hoe we ...

Action Learning

Kolveniersgang 107 -9000Gent

Wij faciliteren de ontwikkeling van individuen en teams door "leren door te doen" en "zelfbewustzijn"We bieden globale oplossingen, op maat gemaakt en gekoppeld aan de bedrijfscultuur

Astria Promo Gifts

Lange Violettestraat 285 -9000Gent

Wij bieden u een ruime keuze uit textiel en relatiegeschenken van de meest bekende merken of speciaal op maat gemaakt.

Ajuinlei1

Ajuinlei 1 -9000Gent

Werken en vergaderen op een toplocatieAjuinlei1 huist in een prachtig gerenoveerd pand. De ideale plek om te werken, contacten te leggen, klanten te ontvangen of een zakelijke vergadering te organiseren. Privé kantoren en co-working places.

Monkeymonkey

Wiedauwkaai 23 -9000Gent

CaseCompany, opgericht in 2012, is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van smartphonehoesjes en accessoires. Begonnen in België maar ondertussen al wereldwijd actief. Elke dag werken we hard om een uitgebreide col

Scelta Mobility

Hubert FrÈre-orbanlaan 91 -9000Gent

Scelta Mobility is een mobiliteitsbureau met een brede waaier aan diensten voor bedrijven, overheden en recreatieve bestemmingen.