U zocht op: evenementen organiseren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Brussels Gate

A Gossetlaan 11 -1702Groot-bijgaarden

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, ... een onvergetelijke ervaring te maken.Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en...

Hof Ter Musschen

Emmanuel Mounierlaan 2 -1200Brussel 20

Bedrijfsevents, zalen verhuur, catering, seminarie, banketten, organisatie congressen.

Yellow-red Kv Mechelen

Kleine Nieuwedijkstraat 53 -2800Mechelen

KV Mechelen is de legendarische voetbalploeg uit de Belgische eerste klasse. Kom op Malinwa kijken naar je favoriete clubiconen!

Living Tomorrow

Indringingsweg 1a -1800Vilvoorde

Living Tomorrow is een werelduniek concept en bevindt zich in Brussel. Een ontmoetingsplaats voor innovatieve ondernemingen om bezoekers kennis te laten maken met producten en diensten die de kwaliteit van wonen, leven en werken kunnen verbeteren.

Elewijt Center

Tervuursesteenweg 564 -1982Elewijt

20 vergaderzalen van 4 tot 400 personen ,2 restaurants voor een snelle lunch of een uitgebreide maaltijd.een hotel met 42 comfortabel ingerichte kamers.all-in pakketten naar ieders budgetgratis parking voor 250 wagens

D-side

L. Mommaertslaan 24 -1140Evere

We strive to create exceptional moments, unique meetings, unforgettable encounters, enriching conversations,that will result in a deep commitment towards a brand, a community or a company.

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Floreal Group

Watteeustraat 2-6 -1000Brussel 1

Bent u op zoek naar het ontbrekende puzzelstukje voor de organisatie vanal uw vergaderingen, seminaries, teambuilding activiteiten?Dan is Floreal uw logische oplossing

Aqua Heaven Brussels

Indringingsweg 1b -1800Vilvoorde

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst - omgebouwd tot een luxe sauna- en wellness complex - maken van dit complex dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.

Jurgen Van Hover

Kareelstraat 102 -9300Aalst

Van Hover Concept is als enige in België gespecialiseerd in autosportmarketing. Wij regelen voor u een professionele sponsoring in de autosport en vormen een rechtstreekse link tussen uw bedrijf en de vele CEO`s in de wereld van de racerij.

Moonstone

Matenstraat -2845Niel

Wij helpen u om u event te organiseren. Wij doen het volledige event of een klein stuk ervan, zoals u zelf wenst.

De Montil

Moortelstraat 8 -1790Affligem

Heeft u iets te vieren? Bent u op zoek naar een schitterende locatie voor uw huwelijk, bedrijfsfeest, beurs of evenement? Een uniek decor, midden in het groen, persoonlijk en stijlvol? Wilt u graag met volle teugen genieten van uw feest, zonder u...

Wima Meeting Hall

Boomse Steenweg 31 -2627Schelle

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De verzorgde catering en de persoonlijke service van onze familiezaak zal u en uw gasten zeker bekoren. Rond het mooie overdekte marktplein, vindt u gethematiseerde...

Edificio

Belliardstraat 137 -1040Brussel

Edificio beheert drie zalen voor evenementen de prestigieuze Solvay Bibliotheek, het charmante Wielemans Huis en de Sky Hall op Brussels Airport, een van de grootste polyvalente zalen in de Brusselse regio.

V & V Partnership

Hanswijkstraat 49-51 -2800Mechelen

Elk idee, concept, strategie of actie wordt tot in het kleinste detail voorbereid en uitgewerkt. Deze is cruciaal en bestaat uit een optimale kruising van gezond verstand en creativiteit. Daarin bevinden zich de genen van talent, kracht en inzicht.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.