U zocht op: evenementen organiseren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.

Three-sixty Events

Kraanstraat 11 -2970Schilde

Three-Sixty Events is a full service agency equipped to provide creative and bespoke solutions.Dedication, discipline and safety are priorities, all while appreciating timelines and budgets.

Airsoftadventure

Donderheide 3 -2500Koningshooikt

Teambuilding Adventure is één van de grootste professionele Team Building bedrijven van België en Nederland.

Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Q Events

Hertoglei 1 -2660Antwerpen

Bij Q-events kun je terecht voor alles wat komt kijken bij het professioneel organiseren van een evenement. Of het nu gaat om een rondleiding voor twee personen of een evenement voor 5.000 personen, wij regelen het voor je.

Huis De Colvenier

Sint-antoniusstraat 8 -2000Antwerpen

Restaurants in antwerp belgium huis de colvenie restaurants, restaurants, restaurants en belgique, restaurants in belgium, restaurants in belgië, resto, kolvenier, colvenir, antwerp, restaurants, dinner, reservation, europe, euro, restobe

F & F Events

Bermbeekstraat 12 -2170Merksem (antwerpen)

Organiseren en verzorgen van feesten | verhuur van attracties | impressariaten en theateragentschappen

Motel Dennenhof

Bredabaan 940 -2930Brasschaat

Welkom bij Hotel Dennenhof! Boek een arrangement en geniet van de natuur, shop in het bruisende Antwerpen of relax in het badhuis. Onze zalen bieden bovendien volop mogelijkheden voor uw vergadering, seminarie, presentatie of opleiding.

Moonstone

Matenstraat -2845Niel

Wij helpen u om u event te organiseren. Wij doen het volledige event of een klein stuk ervan, zoals u zelf wenst.

Manili

Klaverheide 211 -2930Brasschaat

Een succesvol evenement start met een goede samenwerking. Want wat is er leuker dan je totaal geen zorgen hoeven maken bij de planning en uitwerking van uw feest.

Exclusiveonline

Provinciesteenweg 535 -2530Boechout

Wij hebben van onze specialiteit een goed geoliede onderneming gemaakt die voor u op zoek gaat naar de meest geschikte feestzalen, de creatiefste traiteur of cateraar, de mooiste hotels, toplocaties voor uw meeting, congres of seminarie en zelfs ...

Conventus

Schawijkstraat 55 -2520Ranst

De ruimte bij Conventus is beschikbaar voor vergaderingen, ontmoetingen, seminaries, workshops, training van personeel, lancering van een nieuw product, brainstormsessies, persconferenties, break-out of bedrijfsevenement.

Wima Meeting Hall

Boomse Steenweg 31 -2627Schelle

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De verzorgde catering en de persoonlijke service van onze familiezaak zal u en uw gasten zeker bekoren. Rond het mooie overdekte marktplein, vindt u gethematiseerde...

Konsepts

Moretusstraat 94 -2660Hoboken

KonseptS verleent professioneel advies aan personen binnen bedrijven die belast zijn met het organiseren van bedrijfsactiviteiten in het segment van Meeting, Incentives, Conferences and Events (MICE).

Barcelona Meeting

Rijnkaai 95 -2000Antwerpen 1

Multifunctionele ruimte van 220m² in gerenoveerde whiskydepot aan de Scheldekaai. Ideaal voor feesten, recepties, diners, vergaderingen, presentaties, conferenties. Discretie, stijlvolle bediening & unieke locatie zijn enkele van onze troeven.

Sfinks - Animatie

Pastoorsleike 7a -2530Boechout

Feesten aannemers evenementen organisatie catering manifestaties catering concerten catering evenementen paintball bedrijfsfeesten feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen persone

Outfort

Bredabaan 294 -2170Antwerpen

Outfort kan mensen en medewerkers op een stimulerende manier animeren. Wie het jaarlijkse bedrijfsevenement, de medewerkers- of familiedag in een fris kleedje wil steken, is bij Fort Acht aan het juiste adres: samen er een dagje tussenuit, in een ...

Fac-totum

Leopoldslei 157 -2930Brasschaat

Spreekwoordelijke ‘duizendpoten’ zijn zeldzaam en waardevol. Fac-totum is zo’n duizendpoot. Eentje die van aanpakken weet. Zowel voor het organiseren van onvergetelijke evenementen, als voor de praktische uitvoering van allerhande bedrijfsprojecten.

De Lokeend

Generaal Belliardstraat 11 -2000Antwerpen 1

Feesten aannemers restaurants algemeen restaurants franse keuken restaurants vlaamse keuken feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen personeelsfeesten bedrijfsfeesten

Scala Chocolates

Stationsstraat 9 -9100Sint-niklaas

Aan originaliteit is er in Scala zeker geen gebrek ! Allereerst is er het gezellige bioscoop-decor en de balkons die uitgeven op de dansvloer. Je kan er stijlvolle feesten geven tot 250 personen, maar ook voor intiemere gezelschappen.