U zocht op: evenementen organiseren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Easyfairs

Maaltekouter 1 -9051Sint-denijs-westrem

Easyfairs biedt opvallende evenementen in meerdere indelingen en beheert een uitstekend netwerk van komsten. We hebben een sterke missie en nodigen u uit om samen met ons de toekomst te bezoeken.

Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Fast Forward Events

Dok-noord 4 D -9000Gent

Wij weten als geen ander waar uw merk voor staat en hoe we het optimaal in de spotlights kunnen zetten. u laat ons weten welk soort event, brand activation, of incentive u voor ogen heeft en wij doen de rest.

White Rabbit

Bagattenstraat 176 -9000Gent

Bij White Rabbit zijn we experts in alles wat gevierd of gecommuniceerd moet worden. Wat voor evenement u ook voor ogen heeft, bij White Rabbit bent u aan het juiste adres

Dazzle Events

Franklin Rooseveltlaan 349 -9000Gent

Buiten Koken Op Hout

Herman Teirlinckstraat 7 -9041Gent

Met de Home Fires Braai kan je genieten van buiten koken op een ontspannen manier.De Zuid- Afrikaanse braai is een combinatie van buitenkeuken en buitenhaard.

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Thienpont

Leernsesteenweg 243 A -9800Bachte-maria-leerne (deinze)

Thienpont Artists & Events, artiestenbureau en evenementenorganisatie, helpt graag uw feest organiseren. Ons evenementenbureau organiseert ook uw evenement.

Kinepolis Group Belgium

Moutstraat 132 - 146 -9000Gent

Kinepolis biedt heel wat mogelijkheden aan bedrijven. Ontdek hier het ruime aanbod van Kinepolis – the place to be, to see en to be seen!

Mdv Event Catering

Citadelpark 1 -9000Gent

Geniet van een MDV-concept dataangepast is aan elke gelegenheid en doelgroep. MDVEvent Catering gaat graag de uitdaging aan om uwfeest een lekkere inhoud te geven.

Interactive Races

Weitingstraat 10a -9881Bellem

Organisatie van interactieve koersen voor 20 tot 200 personen. Ambulante indoor animaties met bookmakers in uw locatie. Themafeesten ascot, tierce,western of velodroom.