U zocht op: event materialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Abc Expo

Langevelde 22 -1785Merchtem

Uw partner in draagbare standen & mobiele systemen voor beurzen of evenementen. Banners, Rollbanners, PopUp`s, Modulaire panelen,... van 1 tot 50m? of zelf meer... Wij hebben een eigen productie en ruime showroom.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Sprookjes

Cogels-osylei 38 -2600Berchem (antwerpen)

10.000 m² showroom, ijzerenweglei 51 te 2640 Mortsel (Antwerpen).Rariteiten, kroonluchters, brocante, meubels, beelden, opgezette beesten.Alles voor events , filmsets, feesten, horeca en winkelinrichtingen. Verhuur en verkoop.

A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Anthony Cranes

Uitbreidingstraat 584 -2600Berchem (antwerpen)

Anthony Cranes is een jong en dynamisch kraanverhuurbedrijf uit Antwerpen.Onze firma is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele telescoop-en torenkranen met machinist

Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Rabona Sport

Moutstraat 17 -2830Willebroek

Rabona Sport verhuurt unieke sport attracties (voetbal, hockey, petanque, darts, pingpong, etc.) voor events. Ook voor urban sport shows & workshops kunt u bij ons terecht.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Krekels

Stokkelaar 3 -9160Lokeren

Gespecialiseerd in promotiemateriaal voor indoor en outdoor toepassingen zoals tenten vlaggen, beachflags en banners, maar ook materiaal voor beurzen of showrooms zoals pop up walls, roll ups,

Novid

Herman De Nayerstraat 1 -2550Waarloos

Wij verhuren, leveren en installeren zowat alle soorten beeldschermen en geluidsapparatuur.Behalve jarenlange ervaring en kennis van zaken, is onze grootste troef ongetwijfeld creativiteit.

Blue Moon

Kontichsesteenweg 48 -2630Aartselaar

Blue moon is de ideale partner voor de complete technische ondersteuning van uw evenement. Blue Moon zorgt ervoor dat zowel licht, geluid als projectie volledig op punt staan tijdens uw event. Van kleine presentaties tot grotere bedrijfs...

Solution

Kernenergiestraat 53 -2610Wilrijk (antwerpen)

Solution nv levert creatieve oplossingen voor musea, evenementen en beurzen.