U zocht op: event materialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Herva

Stadsestraat 51 -2250Olen

Wil je beter, cooler of trendy’er zijn dan je concurrent, dan ben je bij Herva aan het juiste adres. Wij helpen je groots uitpakken zonder zorgen, opvallen zonder stress.

Festarent Leuven

Vaartdijk 55 -3018Wijgmaal (brabant)

U plant een communiefeest, huwelijk, barbecue, verjaardagsfeest, tuinfeest, … Festarent verhuurt alle feestmaterialen in grote en kleine aantallen voor elk feest en doet achteraf ook nog eens de afwas!

Dvs-entertainment

Aarschotsesteenweg 37 -3012Wilsele

DVS Entertainment heeft alles in huis om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Je boekt er een deejay, huurt er materiaal of laat alles verzorgen door de eventservice. Evenementen, geluids- en lichtmateriaal, verhuur van sound, light, vision

Face Theaction.be

Mechelsesteenweg 452 -3020Herent

FaceTheAction.be verhuurt materiaal voor Teambuilding, verjaardagsfeesten, jeugdbeweging activiteiten, etc.

Candycard

Hellegatstraat 4 -2590Berlaar

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Dm Concepts

Knotwilgenweg 15 -2220Heist-op-den-berg

DM Concepts biedt de ideale audiovisuele ondersteuning voor de organisatie, opvolging en afwerking van uw event.

The Power Shop

Vaartdijk 22 -3150Tildonk

The Powershop biedt je 20 jaar kennis op het gebied van stroomvoorziening met ervaring in binnen- en buitenland.Festivals, concerten, wereldtoernee`s, sportieve evenementen, outside broadcasting, televisie- en filmopnames, modeshows, een ...

Feestverhuur Van Rompaey

Toekomstlaan(hrt) 8 -2200Herentals

Bij Feestverhuur Van Rompaey huur je alles voor een geslaagd feest. Haal inspiratie uit onze verschillende realisaties. Nood aan een idee? Wij werken een totaalconcept uit van 3D tot de volledige opbouw van uw project.

Ampli

Leuvensesteenweg 128 -3190Boortmeerbeek

Al 38 jaar voorziet Ampli de technische aspecten vanconcerten, modeshows, bedrijfsevents, festivals, televisieshows en meer.