U zocht op: event service

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.

Tapwagenverhuur Aerts

Oostmalsebaan 7 -2960Sint-lenaerts

Een verjaardagsfeest of fenomenaal bedrijfsevenement in het verschiet?Wij zorgen voor de nodige verfrissing op uw evenement! Wij verhuren tap- en koelinstallaties met kwaliteit, hygiëne en een 7/7 en 24/24 service voorop.

Azza Service Office Belgium

Heistse Hoekstraat 10 -2220Heist-op-den-berg

Wij verzorgen bedrijfsevenementen, personeelsfeesten, productvoorstellingen, beurzen, . van A tot Z. We staan in voor de creativiteit , organisatie en logistiek van uw event.Voor elke vraag is er een oplossing. Bel ons, wij helpen u vraag verder.

Sdmo

Wijnegembaan 2 -2900Schoten

SDMO nv verkoopt en installeert generatoren van 1 tot en met 3 300 kVA, afgestemd op de meest uiteenlopende sectoren. Wij zijn het Belgisch/Nederlandse filiaal van Europa`s nr 1 op het gebied van stroomaggregaten : SDMO Industries

De Heidebloem

Handelslei 55 -2980Zoersel

Dagelijks kan u bij ons terecht voor een snelle snack, een frisse salade of een uitgebreid diner, ook staan wij steeds klaar om u te laten genieten van een fris biertje, frisdrank of cocktail. Een uitgebreide koffie met of zonder gebakjes.

´t Snackske

Keersvennen 4 -2440Geel

Snackske heeft een uitgebreid aanbod met onder andere frituurwagens hamburger- en hotdogwagens pitta en pizzapannekoeken en wafelsijs

Gr Technics

Beemdenstraat 7 -2340Beerse

Ten dienste van de klant om DIRECT verlichting plaatsen. Alsook beveiligen van terreinen en projecten met mobiele licht- en cameramasten.

Euro Clubservices

Buizerddreef 6 -2900Schoten

The website of EuroClubServices ::: Euro Club Services ::: euroclubservices,zimbabwe,soccer,nationale ploeg,belgië,

Mp Services

Rivierstraat 116 -2300Turnhout

Power Solutions

Blikstraat 2 -2110Wijnegem

Het aanbod diesel gedreven stroomgeneratoren van Power Solutions bestaat uit vermogens van 33kVA tot en met 1250kVA. Zo hebben we wereldwijd al veel internationale power projecten uitgevoerd zoals de Olympische Winterspelen in Sochi.

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...