U zocht op: events

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Kouterhoeve

Kouterbaan 96 -1840Londerzeel

Voor al uw privéfeesten en bedrijfsevents !

Battle Of Sounds

Blauwenhoek 87 -1840Londerzeel

BOS Events is een bedrijf dat zich vooral richt op het verhuur van licht en geluid, opstellen en verzorgen van discobars, verhuren van fuifmateraal, enzovoort.

Tmab Business Events

Neringstraat 15 -1840Londerzeel

Beurzen organisatie stands tentoonstellingen beurzen standinrichting tentoonstellingen vakbeurzen salons organisatie van beurzen jaarbeurzen tentoonstellingsborden tentoonstellingsstanden standenbouw

Carrosserie De Keersmaecker

Oudemanstraat 21 -1840Londerzeel

Opbouw nodig voor jouw chassis cabine?Profitbox by JDK is de oplossing

Sonnos

Weversstraat 12 -1840Londerzeel

Van Os-Sonnevelt verhuurt meubilair voor stands, beurzen, congressen en eventsOp deze site vindt u het volledige aanbod huurmeubelen, toebehoren en tapijttegels voor uw beursstand, uw evenement of uw congres.

Meba Sound

Mechelsestraat 139 -1840Londerzeel

Mebasound beschikt over al het materiaal wat uw evenement nodig heeft. Gaande van muziekinstallatie tot lichtinstallaties. Om uw gewenste materiaal samen te stellen neemt u best eerst contact op met ons.

Snow & Fun

J. Van Doorslaerstraat 2 -1840Londerzeel

Format +

Kouterbaan 24 -1840Londerzeel