U zocht op: events

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Publiganda

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

Publiganda nv, gevestigd in Gent heeft in de sector van standenbouwers een toonaangevende naam verworven. Reeds meer dan 60 jaar ontwerpen en bouwen wij standen op beurzen in binnen- en buitenland.

Benelux Rederij

Recollettenlei 32 -9000Gent

U zoekt een seminarieruimte, maar verlangt iets origineels? U wilt graag ongestoord vergaderen met uw gezelschap? Hebt u al eens een boot overwogen?

Easyfairs

Maaltekouter 1 -9051Sint-denijs-westrem

Easyfairs biedt opvallende evenementen in meerdere indelingen en beheert een uitstekend netwerk van komsten. We hebben een sterke missie en nodigen u uit om samen met ons de toekomst te bezoeken.

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Astranova

Destelbergenstraat 28-34 -9040Sint-amandsberg

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Aula - Schaubroeck

Steenweg Deinze 154 -9810Nazareth

Aula Omnia Schaubroeck is een schitterend zalencomplex met een auditorium tot 220 personen. U geniet er van de modernste faciliteiten. Dankzij continue investeringen biedt Aula omnia u een locatie waar u succesvol uw congressen, events en...

Rent-a-plant

Molenweidestraat 24 -9070Heusden

lange termijn verhuur van planten (blijvende beplanting) in kantoren, winkels, shoppingcentra, horeca, privé en anderzijds korte termijn verhuur van planten voor beurzen, recepties en evenementen voor een kortere periode.

Foto Atelier De Rammelaere

Olifantstraat 18 -9000Gent

Foto-Atelier De Rammelaere is uw professionele partner in digitale fotografie voor industriële reportages, architecturale sfeeropnames en productfotografie op locatie in binnen- en buitenland en in eigen studio.

Domila

Schipperskaai 31 -9000Gent

Sportcomplex Velina

Hogeweg(ove) 139 -9500Geraardsbergen

Maalte Center

Derbystraat 51 -9051Sint-denijs-westrem - Afsnee

Maalte: Business, Conference & Art Center - Het MAALTEBRUGGEKASTEEL is naast een exclusief zakelijk centrum, ook een kunstforum waar kunstvereniging ID+ART haar thuishaven heeft..