U zocht op: expert airco

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Sharp Electronics Belgium

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Sharp verkoopt hoogwaardige multifunctionele zwart-wit en kleurenafdruksystemen, software oplossingen, zonnepanelen, draaloze projectoren, LCD displays tot POS afrekensystemen. Producten zowel voor thuis als kantoor.

Van Den Wyngaert Gil

Oostmalsesteenweg 65 -2520Ranst

Expert in airconditioning, warmtepompen, sanitair en ventilatie

Verplaetsen

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

Uw expert voor verwarming, sanitair en klimaatbeheersing

Netconnect

Pulsebaan 52 -2242Pulderbos

NetConnect is expert in de gestructureerde bekabeling van pc-netwerken en telefonie. Kleine kmo`s en grote multinationals kunnen dus zowel voor data als voice bij ons terecht.

Installatietechnieken Van Herck

Vierselse Baan 14 -2280Grobbendonk

Installatietechnieken Van Herck is uw expert voor: energiezuinig verwarmen warmtepompen zonnepanelen badkamers en sanitair centrale verwarming

Spirit Group

Meester Van Der Borghtstraat 58 -2580Putte

Solar Spirit, uw expert in zonne-energie en Altherma warmtepompen.

Geens Leon

Doornlaarstraat 58 -2820Bonheiden

Leg het technisch inrichten van uw badkamer in de handen van een expert, doe beroep op Leon Geens BVBA voor de aanleg van sanitaire leidingen en het monteren van badkamer en toilet!

Deurexpert

Hoge Akker 108 -2550Kontich

Specialist in het plaatsen van veiligheidsdeuren voor waarde lokalen met de hoogste graad aan waarde en persoonsbescherming !Voor elke toepassing hebben wij de geschikte beveiliging van A tot Z .