U zocht op: facility management

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Iss Facility Services

Congresstraat 35 -1000Brussel 1

In België staat ISS Facility Services bekend als de absolute marktleider in facilitaire dienstverlening. ISS biedt bedrijven en organisaties een ruime waaier van dienstenoplossingen aan: cleaning, office support, property services en catering.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Trox Belgium

Paapsemlaan 18g -1070Anderlecht

Klantgerichte diensten maken integraal deel uit van de succesvolle ventilatie en airconditioning oplossingen. Onze diensten verbeteren significant de kosten doeltreffendheid van iedere eigendom gedurende zijn bestaan.

Aramark

Waversesteenweg 1110 -1160Brussel 16

Aramark bereidt elke dag duizenden kwalitatieve maaltijden voor bedrijven, scholen, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen.Bedrijven of instellingen kunnen ook op Aramark een beroep doen voor drank- en voedingsautomaten en facilitaire diensten.

Vinci Facilities Belgium

Havenlaan 86 C -1000Brussel 1

Als belangrijke speler van Facility Management in België en in Europa, bieden wij alle of een deel van de diensten gebonden aan gebouwen en hun gebruikers, van het multi-technische onderhoud tot het geïntegreerde Facility Management.

Team Solutions

Assesteenweg 65 -1740Ternat

TEAM Solutions is een onafhankelijk team van ervaren professionals dat het beheer van uw gebouwen en facilitaire diensten stroomlijnt en optimaliseert en hiervoor tevens een krachtig FMIS ter uwer beschikking stelt.

Prorem

V. Philipsstraat 16 -3040Huldenberg

Prorem is een professional in property- en facility management. Met een heldere visie en een duidelijk doel : onze klanten oplossingen aanbieden en toegevoegde waarde leveren.

Apipro Maintenance Systems

Leuvensesteenweg 248 -1800Vilvoorde

De API PRO Enterprise Asset Management-software is een volledig modulaire en evolutieve onderhoudssoftware die meegroeit met uw organisatie. API PRO is het meest flexibele EAM-systeem dat er vandaag in de handel is.

Colliers International Belgium

Terhulpsesteenweg 166 -1170Watermaal-bosvoorde

NULL

Be-security

H De Keersmaekerlaan 57 -1780Wemmel

BE-SECURITY is een erkende beveiligingsonderneming die de klant bijstaat van ontwerp tot installatie en opvolging. Met meerdere merken in ons gamma zoeken wij steeds vrijblijvend de gepaste oplossing. Daardoor zijn wij actief bij

Iris Group

Bazellaan 5 -1140Evere

Iris levert facilitaire, industriële, technische en landscaping diensten aan duizenden publieke en private klanten uit een waaier aan sectoren en werkomgevingen.

Compass Group Belgilux

Haachtsesteenweg 1179 -1130Brussel 13

Compass Group Belgilux N.V. verzorgt catering voor bedrijven (Eurest), rust-en verzorgingstehuizen en ziekenhuizen (Medirest), en scholen (Scolarest) en facilities (Eurest Services).

Brussels Agentschap Voor De Onderneming

Havenlaan 86c 211 -1000Brussel

Technopol brussel-bruxelles is een organisatie die brusselseondernemingen helpt hun concurrentiekracht te vergroten en hun groei tewaarborgen via innovatie •

Deployments Factory

Louis Schmidtlaan 29 -1040Etterbeek

Bedrijfsadviseurs audit adviesbureaus bedrijfsbeheer adviesbureaus bedrijfsbeheer consultants bemiddeling verkoopsadvies human resources beheer management adviesbureaus management consultants organisatie adviesbureaus

Berenschot Belgium

Robert Schumanplein 6 -1040Brussel

De groep Berenschot, met ruim 350 medewerkers in de Benelux-landen, is sedert meer dan 80 jaar actief, zowel in de private als in de overheidssector, als adviesonderneming.

Mark Up Consult

Houtemsesteenweg 40 -1800Vilvoorde

Mark Up verschaft aan bedrijfsleiders en hun medewerkers onafhankelijke en integere adviezen op het vlak van organisatieontwikkeling, management controle en productiviteit.

P & P @ Venture

Brusselsesteenweg 297 -3020Herent

Phidan Supply Chain Management Purchasing and Procurement Production Process Improvement Internal Logistics External Logistics Enabling Technologies Certified Improvement cases Baxter Guide European Supply Chain team through organisational redesign..

Freestone

De Hene 10 -1780Wemmel

We analyseren de bestaande huisvesting en gebouwen (technisch, ruimtelijk, financieel en juridisch/commercieel).

Nn Investment Partners Belgium

Marnixlaan 23 -1000Brussel

Op cpb.be vindt men een uitgebreid overzicht van de beste en meest populaire websites van Nederland. Cpb.be is een onderdeel van Startplaats.nl Cpb.be

Cowi Belgium

Tervurenlaan 13b -1040Etterbeek

Cgi Belgium

Leonardo Da Vincilaan 19 -1831Diegem

CGI is een global IT, business process services provider en it consult. De dienstverlening van CGI is business- en ICT consultancy, systeemintegratie en It outsourcing.

Bureau Horeca Conseil

Avenue Des Bouleaux 6 -1420Braine-l'alleud

Phd Projects

Petrus Huysegomsstraat 6 -1600Sint-pieters-leeuw

Wifixit

Tervurenlaan 412 -1150Sint-pieters-woluwe

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Dare & Do Consulting

Chemin Du Cheval De Bois 10 -1380Lasne

Aremis Belgium

Charles Schallerlaan 54 -1160Oudergem

AOS is een onafhankelijk advies- en dienstenonderneming die gespecialiseerd is in ondernemingsvastgoed. Van selectie en ontwerp tot realisatie en beheer, AOS biedt een oplossing voor elke fase van de vastgoedcyclus

Vincent Gerin

Tervurenlaan 204 -1150Sint-pieters-woluwe