U zocht op: facility

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

Ew Belgium

Katwilgweg 2 -2050Antwerpen

Medewerkers van EW Facility Services blinken uit in gastvrijheid. In alle opzichten vormen onze mensen een representatief visitekaartje voor uw organisatie. Representatieve werkkleding, begroeten, aandacht voor verzorgde werkwagens en materialen, ..

Coolair

Oude Liersebaan 377 -2570Duffel

Ventilatiesystemen, airconditioning installateurs, koeltechnieken industrie, klimaatregeling installateurs, industriele ventilatiesystemen, luchtdeuren, luchtgordijnen, luchtroosters, luchtverversingssystemen, ventilatieroosters...

Apipro Maintenance Systems

Leuvensesteenweg 248 -1800Vilvoorde

De API PRO Enterprise Asset Management-software is een volledig modulaire en evolutieve onderhoudssoftware die meegroeit met uw organisatie. API PRO is het meest flexibele EAM-systeem dat er vandaag in de handel is.

Vinci Facilities Belgium

Havenlaan 86 C -1000Brussel 1

Als belangrijke speler van Facility Management in België en in Europa, bieden wij alle of een deel van de diensten gebonden aan gebouwen en hun gebruikers, van het multi-technische onderhoud tot het geïntegreerde Facility Management.

Acroproducts

Spinnerslaan 11 -9160Lokeren

Acroproducts is uw professionele partner voor toelevering van een compleet productenpakket mbt reiniging, onderhoud en renovatie van gebouwen en installaties. Tevens bieden wij U een gespecialiseerd gamma producten op het vlak van bouwchemie, ...

Rentokil Hygiene

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

Rentokil Experts in hygiene maakt onderdeel uit van Rentokil Initial, wereldwijd actief met 79.000 medewerkers in 49 landen en marktleider op het gebied van bedrijfshygiëne. Rentokil Initial staat wereldwijd bekend om haar kwalitatief hoogwaardige...

Loading Systems Belgium

Belcrownlaan 13g -2100Deurne (antwerpen)

Een oplossing voor al uw wensen. Dat is wat Loading Systems u kan bieden. Wij leveren totaaloplossingen voor laden en lossen, met de nadruk op totaal. Het uitgangspunt van onze dienstverlening is: tegemoetkomen aan uw specifieke noden zonder ...

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Iss Facility Services

Congresstraat 35 -1000Brussel 1

In België staat ISS Facility Services bekend als de absolute marktleider in facilitaire dienstverlening. ISS biedt bedrijven en organisaties een ruime waaier van dienstenoplossingen aan: cleaning, office support, property services en catering.

Busters Reinigingen

Morckhovenlei 74 -2140Borgerhout (antwerpen)

Lasota Cleaning is nu BUSTERS reinigingen, voor particulieren, winkels, KMO`s en meer! De hoofdactiviteit van BUSTERS Reinigen situeert zich in het ruitenwasserij/glazenwaserij en schoonmaak van kantoren.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Trox Belgium

Paapsemlaan 18g -1070Anderlecht

Klantgerichte diensten maken integraal deel uit van de succesvolle ventilatie en airconditioning oplossingen. Onze diensten verbeteren significant de kosten doeltreffendheid van iedere eigendom gedurende zijn bestaan.

Planon

Schalienhoevedreef 20a -2800Mechelen

Planon N.V. is gespecialiseerd in dienstverlening & implementatie van de Planon software voor Facility Management en patrimoniumbeheer.

One Facility Services

Noorderplaats 7 -2000Antwerpen

ACS GENERAL CLEANINGAlgemeen kantooronderhoud, éénmalige opkuisen, gespecialiseerdereinigingen & op-maat-gemaakte oplossingen

Aramark

Waversesteenweg 1110 -1160Brussel 16

Aramark bereidt elke dag duizenden kwalitatieve maaltijden voor bedrijven, scholen, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen.Bedrijven of instellingen kunnen ook op Aramark een beroep doen voor drank- en voedingsautomaten en facilitaire diensten.

Calipage - Adveo Belgium

Europalaan 69 -9800Petegem-aan-de-leie

Uw partner voor kantoormateriaal. Met 25.000 kantoorartikelen in onze webshop en catalogus vindt u gegarandeerd wat u zoekt, van papierwaren en printers tot presentatiemateriaal. En zelfs kantoormeubilair kunt u bij ons onmiddellijk online bestellen.

Team Solutions

Assesteenweg 65 -1740Ternat

TEAM Solutions is een onafhankelijk team van ervaren professionals dat het beheer van uw gebouwen en facilitaire diensten stroomlijnt en optimaliseert en hiervoor tevens een krachtig FMIS ter uwer beschikking stelt.

Deba Facility

Vlasmarkt 12 -9000Gent

Verhuur, verkoop en facility management: het zijn de drie pijlers van Deba Facility.

Prorem

V. Philipsstraat 16 -3040Huldenberg

Prorem is een professional in property- en facility management. Met een heldere visie en een duidelijk doel : onze klanten oplossingen aanbieden en toegevoegde waarde leveren.

I-label

Leemstraat 23 -9820Merelbeke

I-Label in Merelbeke (bij Gent, Oost-Vlaanderen) is een specialist in identificatie en signalisatie voor diverse sectoren en toepassingen. Zo leveren wij producten voor industriële, elektrische en labo omgevingen.

Purgato Ic & C

Neerheide 81 -9070Destelbergen

Purgato Industrial Cleaning & Consulting is gespecialiseerd in reiniging en re-conditionering van voedingsbedrijven, gerelateerde industrie en horeca.

Papierstad

Astridlaan 219 -3900Overpelt

Kantoorartikelen en groothandel schrijfwaren.

Iris Group

Bazellaan 5 -1140Evere

Iris levert facilitaire, industriële, technische en landscaping diensten aan duizenden publieke en private klanten uit een waaier aan sectoren en werkomgevingen.

Compass Group Belgilux

Haachtsesteenweg 1179 -1130Brussel 13

Compass Group Belgilux N.V. verzorgt catering voor bedrijven (Eurest), rust-en verzorgingstehuizen en ziekenhuizen (Medirest), en scholen (Scolarest) en facilities (Eurest Services).

Be-security

H De Keersmaekerlaan 57 -1780Wemmel

BE-SECURITY is een erkende beveiligingsonderneming die de klant bijstaat van ontwerp tot installatie en opvolging. Met meerdere merken in ons gamma zoeken wij steeds vrijblijvend de gepaste oplossing. Daardoor zijn wij actief bij

Safety Science

Schaarbeekstraat 20 -9120Beveren-waas

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

Staxs Belgium

Helststraat 51 -2630Aartselaar

CCSBE is de marktleider op het gebied van cleanrooms in België. Producten zijn uit voorraad leverbaar. Groot gamma, haarkapjes, wipes, handschoenen, desinfectans en biocides, steriele alcohol,inox meubilair, kleefmatten, cleanroom

Iss Antwerpen

Nieuwe Weg 1-3 -2070Zwijndrecht

Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en deze te beheren op het vlak van schoonmaak...

Monsas Facility Belgie

Poederstraat 5 -2370Arendonk

De internationale Monsas Group is reeds jaren gespecialiseerd in de ruime zin van de beveiligings- en facilitysector, en levert oa. pasklare oplossingen voor gebouwenbeheer en -bewaring, beveiliging, ...

Colliers International Belgium

Terhulpsesteenweg 166 -1170Watermaal-bosvoorde

NULL

A&s Cleaning

Kortrijkstraat 430 -8930Menen

A&S cleaning is een bedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaak. Wij doen een grondige diagnose van de vervuiling alvorens de gepaste oplossing aan te bieden. Een onberispelijke uitvoering en afwerking: daarvoor staan onze mensen garant.

Fvm Cleaning

Prins Boudewijnlaan 9unit11 -2550Kontich

Schoonmaak en facilitaire diensten op maat. “ Schoonmaak en het verlenen van facilitaire diensten zijn een specialiteit geworden die berust op de wil om alle dienstverlening tot in de kleinste details te verzorgen.

Pro-cured

Indiëstraat 2 -2000Antwerpen

Goede aankoop-, supply chain of facility medewerkers vinden:het is niet alleen specialistenwerk, maar ook – en vooral – de expertise van Pro-Cured !

Limas Facilities

Molenberglei 15 -2627Schelle

Het is onze missie om de werk- en persoonlijke omgeving van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Dit doen we door het beheer van uw gebouw uit handen te nemen, waardoor u zich kan focussen op de corebusiness en d

Overzicht

Grotesteenweg 13 -2600Berchem (antwerpen)

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de ‘Building Information Model’-methodologie.

Cleaning Facility Services

Rue Buisson-aux-loups 5 -1400Nivelles

Cleanex Facility Services

Vanderlindenstraat 20/24 -1030Schaarbeek

Algeco

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen. Wereldwijde marktleider.

M.d.r. Facility Management

Papegaaistraat 3 -9870Zulte

De specialiteit van ADR Cleaning uit Zulte is industriële reiniging van sanitair, dampkappen, ventilatie en ontstoffingwerken.

Euroclean

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

Euroclean,lid van de groep Temco Services Industries Inc.(New York USA), sinds 1917 de specialist op het vlakvan schoonmaak (cleaning) en technischedienstverlening (facility services)!

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Gr Technics

Beemdenstraat 7 -2340Beerse

Ten dienste van de klant om DIRECT verlichting plaatsen. Alsook beveiligen van terreinen en projecten met mobiele licht- en cameramasten.

Elektremar

Hillestraat 19 -9991Adegem

Voor alles wat met verlichting te maken heeft, kunt u terecht bij Elektremar in Adegem. Dit eenmansbedrijf is gespecialiseerd in lichtoplossingen voor winkels, tuinen, bedrijven, en woningen

De Boeck

Tereik 108 -2990Wuustwezel

De Boeck BVBA is een gespecialiseerde groothandel voor kantoor- & computerbenodigheden.U kan bij ons terecht voor toners, inktcartridges, computer supplies, kantoormeubelen, kuisproducten en papierwaren van de meest gekende merken.

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Facilicom Solutions

Noorderplaats 7 -2000Antwerpen 1

Onze activiteiten:Beheer facilitaire dienstenProject managementInterim managementMaincontractingAdvies, consultancyProcurement FM

Buro Invest

Galgenveldstraat 8 -8700Tielt

Wij hebben ervaring en de mogelijkheden om uwkantoor praktisch en ergonomisch in te richten.Binnen een kader van gerenomeerde meubelmerken distilleren wij uw werkplek.Budget en verwachtingen worden gerespecteerd.

Kerteza

Duineneind 16 1 -2460Kasterlee

Bureau Horeca Conseil

Avenue Des Bouleaux 6 -1420Braine-l'alleud

Yes Interim Management Solutios

Kontichstraat 196 -2650Edegem

YES-IMS biedt u beheersondersteuning (Executive Support) door tijdelijke competenties ter beschikking te stellen teneinde een permanente oplossing te leveren aan een tijdelijk human capital probleem in uw onderneming.

P & P @ Venture

Brusselsesteenweg 297 -3020Herent

Phidan Supply Chain Management Purchasing and Procurement Production Process Improvement Internal Logistics External Logistics Enabling Technologies Certified Improvement cases Baxter Guide European Supply Chain team through organisational redesign..

Cowi Belgium

Tervurenlaan 13b -1040Etterbeek

Gfi Wavre

Avenue Einstein 6 -1300Waver

datatransmissieinformatica en aanverwante activiteitensoftware verticale applicaties

Massed

Hubert Malfaitlaan 12 -9830Sint-martens-latem

Geo-exact

Kleindokkaai 3-5 -9000Gent

Met een professionele partner binnen handbereik bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost. Botop houdt contact met u om het verloop van de werken te rapporteren.

Wifixit

Tervurenlaan 412 -1150Sint-pieters-woluwe

Devroe & Partners

Klauwijzerstraat 10 -8200Sint-andries

Reeds 45 jaar zijn wij gespecialiseerd in commercieel advies en marktonderzoek in opdracht van de meest uiteenlopende bedrijven.

Mark Up Consult

Houtemsesteenweg 40 -1800Vilvoorde

Mark Up verschaft aan bedrijfsleiders en hun medewerkers onafhankelijke en integere adviezen op het vlak van organisatieontwikkeling, management controle en productiviteit.

Brussels Agentschap Voor De Onderneming

Havenlaan 86c 211 -1000Brussel

Technopol brussel-bruxelles is een organisatie die brusselseondernemingen helpt hun concurrentiekracht te vergroten en hun groei tewaarborgen via innovatie •

Cresens & Fuchs

Tiensestraat 12 -3320Hoegaarden

Movimento M&k

Hooilingenstraat 18 -3730Hoeselt

Alle bouwwerken die door minstens twee aannemers tegelijk of achtereenvolgens worden uitgevoerd op de werf en dit zowel tijdens het ontwerp als tijdens de bouw zelf, hebben verplicht een veiligheidscoördinator nodig.

Deployments Factory

Louis Schmidtlaan 29 -1040Etterbeek

Bedrijfsadviseurs audit adviesbureaus bedrijfsbeheer adviesbureaus bedrijfsbeheer consultants bemiddeling verkoopsadvies human resources beheer management adviesbureaus management consultants organisatie adviesbureaus

Nn Investment Partners Belgium

Marnixlaan 23 -1000Brussel

Op cpb.be vindt men een uitgebreid overzicht van de beste en meest populaire websites van Nederland. Cpb.be is een onderdeel van Startplaats.nl Cpb.be

Bopro Real Estate Services

Oude Houtlei 140 -9000Gent

Bopro is in twintig jaar uitgegroeid tot een solied, gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in Management & Consultancy dienstverlening met betrekking tot vastgoed, bouw en huisvesting.Als marktleider in België zijn wij uw onafh

Berenschot Belgium

Robert Schumanplein 6 -1040Brussel

De groep Berenschot, met ruim 350 medewerkers in de Benelux-landen, is sedert meer dan 80 jaar actief, zowel in de private als in de overheidssector, als adviesonderneming.

Faps

Afsneedorp 19 -9051Gent

Chain Consult

Ten Dorpelei 11 -2640Mortsel

Chain consult have been specialised in supporting and accompanying companies in the field of Logistics, Purchasing and Infrastructure. We have built a many years' experience in organising and structuring these main activities in companies. Through th

Cgi Belgium

Leonardo Da Vincilaan 19 -1831Diegem

CGI is een global IT, business process services provider en it consult. De dienstverlening van CGI is business- en ICT consultancy, systeemintegratie en It outsourcing.

S.c.l. Cleaning

Heerweg-noord 121 -9052Zwijnaarde

SCL Cleaning is in 2006 gestart te Merelbeke, voornamelijk met het reinigen van ramen. Ondertussen werden de activiteiten uitgebreid met het reinigen van winkels en kantoren.