U zocht op: facility

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Iss Facility Services

Congresstraat 35 -1000Brussel 1

In België staat ISS Facility Services bekend als de absolute marktleider in facilitaire dienstverlening. ISS biedt bedrijven en organisaties een ruime waaier van dienstenoplossingen aan: cleaning, office support, property services en catering.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Trox Belgium

Paapsemlaan 18g -1070Anderlecht

Klantgerichte diensten maken integraal deel uit van de succesvolle ventilatie en airconditioning oplossingen. Onze diensten verbeteren significant de kosten doeltreffendheid van iedere eigendom gedurende zijn bestaan.

Aramark

Waversesteenweg 1110 -1160Brussel 16

Aramark bereidt elke dag duizenden kwalitatieve maaltijden voor bedrijven, scholen, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen.Bedrijven of instellingen kunnen ook op Aramark een beroep doen voor drank- en voedingsautomaten en facilitaire diensten.

Vinci Facilities Belgium

Havenlaan 86 C -1000Brussel 1

Als belangrijke speler van Facility Management in België en in Europa, bieden wij alle of een deel van de diensten gebonden aan gebouwen en hun gebruikers, van het multi-technische onderhoud tot het geïntegreerde Facility Management.

Team Solutions

Assesteenweg 65 -1740Ternat

TEAM Solutions is een onafhankelijk team van ervaren professionals dat het beheer van uw gebouwen en facilitaire diensten stroomlijnt en optimaliseert en hiervoor tevens een krachtig FMIS ter uwer beschikking stelt.

Be-security

H De Keersmaekerlaan 57 -1780Wemmel

BE-SECURITY is een erkende beveiligingsonderneming die de klant bijstaat van ontwerp tot installatie en opvolging. Met meerdere merken in ons gamma zoeken wij steeds vrijblijvend de gepaste oplossing. Daardoor zijn wij actief bij

Iris Group

Bazellaan 5 -1140Evere

Iris levert facilitaire, industriële, technische en landscaping diensten aan duizenden publieke en private klanten uit een waaier aan sectoren en werkomgevingen.

Apipro Maintenance Systems

Leuvensesteenweg 248 -1800Vilvoorde

De API PRO Enterprise Asset Management-software is een volledig modulaire en evolutieve onderhoudssoftware die meegroeit met uw organisatie. API PRO is het meest flexibele EAM-systeem dat er vandaag in de handel is.

Compass Group Belgilux

Haachtsesteenweg 1179 -1130Brussel 13

Compass Group Belgilux N.V. verzorgt catering voor bedrijven (Eurest), rust-en verzorgingstehuizen en ziekenhuizen (Medirest), en scholen (Scolarest) en facilities (Eurest Services).

Cleanex Facility Services

Vanderlindenstraat 20/24 -1030Schaarbeek

Euroclean

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

Euroclean,lid van de groep Temco Services Industries Inc.(New York USA), sinds 1917 de specialist op het vlakvan schoonmaak (cleaning) en technischedienstverlening (facility services)!

Wifixit

Tervurenlaan 412 -1150Sint-pieters-woluwe

Cowi Belgium

Tervurenlaan 13b -1040Etterbeek

Phd Projects

Petrus Huysegomsstraat 6 -1600Sint-pieters-leeuw

Brussels Agentschap Voor De Onderneming

Havenlaan 86c 211 -1000Brussel

Technopol brussel-bruxelles is een organisatie die brusselseondernemingen helpt hun concurrentiekracht te vergroten en hun groei tewaarborgen via innovatie •

Nn Investment Partners Belgium

Marnixlaan 23 -1000Brussel

Op cpb.be vindt men een uitgebreid overzicht van de beste en meest populaire websites van Nederland. Cpb.be is een onderdeel van Startplaats.nl Cpb.be

Berenschot Belgium

Robert Schumanplein 6 -1040Brussel

De groep Berenschot, met ruim 350 medewerkers in de Benelux-landen, is sedert meer dan 80 jaar actief, zowel in de private als in de overheidssector, als adviesonderneming.

Deployments Factory

Louis Schmidtlaan 29 -1040Etterbeek

Bedrijfsadviseurs audit adviesbureaus bedrijfsbeheer adviesbureaus bedrijfsbeheer consultants bemiddeling verkoopsadvies human resources beheer management adviesbureaus management consultants organisatie adviesbureaus