U zocht op: familiefeesten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Het Lozenhof

Oostmalsesteenweg 91 -2310Rijkevorsel

Kasteel Fruithof - Restaurant Onzea

Fruithoflaan 15 -2530Boechout

Waar tafelen een hoffelijke bezigheid wordt. Liefhebbers van lekker tafelen in een ontspannen sfeer, families die wat te vieren hebben en een kindvriendelijke omgeving op prijs stellen. Zomerterras aan unieke vijver, ruime parkeermogelijkheden.

De Kasteelhoeve

Brasschaatbaan 28 -2960Brecht

Uitstekend Restaurant - Mooie tuin in natuuromgeving - zaal voor 40 personen voor congressen, seminaries - verzorging van de catering - vergaderruimte voor o.a. serviceclubs.

Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.

Elzenhof

Grote Markt 41 -2500Lier

Elzenhof staat 7d/7d garant voor een gezellig diner, een rustige babbel met een glas, een lunch of snelle hap. Tevens verzorgen wij graag al uw feesten.

´t Snackske

Keersvennen 4 -2440Geel

Snackske heeft een uitgebreid aanbod met onder andere frituurwagens hamburger- en hotdogwagens pitta en pizzapannekoeken en wafelsijs

A. Brabants Feestverhuur

Merksemsesteenweg 225 -2100Deurne (antwerpen)

verhuur tafels, verhuur stoelen, verhuur dansvloer, verhuur tuinstoelen, verhuur vloeren, verhuur tafeldecoratie, verhuur porselein, verhuur statafels, verhuur lopers, verhuur tentjes, verhuur bestek, biertafels, examentafels, rotanmeubilair, luxesto

De Farmasie

Antwerpsesteenweg 223 -2350Vosselaar

Uw partner voor de organisatie van-seminaries -bedrijfsfeesten -familiefeesten-vergaderingen -receptiesvan 8 tot 50 personen

Noah Hotel

Lichtaartsebaan 51 -2460Kasterlee

Slechts op 10 minuten van de snelweg Antwerpen-Eindhoven, is Hotel Noah gelegen in de rustige, bosrijke omgeving van Kasterlee. Kasterlee is gesitueerd in één van de mooiste streken van België: de Antwerpse Kempen.