U zocht op: feest organiseren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Fast Forward Events

Dok-noord 4 D -9000Gent

Wij weten als geen ander waar uw merk voor staat en hoe we het optimaal in de spotlights kunnen zetten. u laat ons weten welk soort event, brand activation, of incentive u voor ogen heeft en wij doen de rest.

Buiten Koken Op Hout

Herman Teirlinckstraat 7 -9041Gent

Met de Home Fires Braai kan je genieten van buiten koken op een ontspannen manier.De Zuid- Afrikaanse braai is een combinatie van buitenkeuken en buitenhaard.

Agaric Agathea

Bakkerstraat 2 -9860Landskouter

U kan bij ons terecht voor de organisatie van alle feestelijkheden bij u thuis, in uw bedrijf of in een zaal.Beschikt u niet over een passende zaal Een feestzaal en salons tot 200 personen staan te uwer beschikking.

White Rabbit

Bagattenstraat 176 -9000Gent

Bij White Rabbit zijn we experts in alles wat gevierd of gecommuniceerd moet worden. Wat voor evenement u ook voor ogen heeft, bij White Rabbit bent u aan het juiste adres

H. Waterfront

Kloosterstraat 14 -9230Wetteren

Voor party´ s - seminaries-tuin_communie en trouwfeesten - thema feesten - zaalverhuur - expositie ruimte - galerie - recepties - barbecues - catering ....

Massimmo Villabouw

Brusselsesteenweg 69 -9090Melle

Je hebt beslist je wil een nieuwbouwvilla, helemaal op maat. Zalig, want je staat aan de start van een mooi avontuur met een fantastisch eindresultaat waar je elke dag opnieuw van kan genieten.Maar hoe begin je Wie spreek je a

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.