U zocht op: feesten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hof Ter Musschen

Emmanuel Mounierlaan 2 -1200Brussel 20

Bedrijfsevents, zalen verhuur, catering, seminarie, banketten, organisatie congressen.

Double M.p.

Leireken 1 -1745Opwijk

usic Maestro Please, ofwel Double MP, is een team professionals en creatievelingen dat u een all-in service levert voor u evenement.

Dataprint

Herdebeekstraat 2a -1701Itterbeek

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

De Montil

Moortelstraat 8 -1790Affligem

Heeft u iets te vieren? Bent u op zoek naar een schitterende locatie voor uw huwelijk, bedrijfsfeest, beurs of evenement? Een uniek decor, midden in het groen, persoonlijk en stijlvol? Wilt u graag met volle teugen genieten van uw feest, zonder u...

Hof Ten Eenhoorn

Keierberg 80 -1730Asse

Het heuvelachtig pajottenland is een prachtig decor voor dit unieke restaurant annex feestzaal & seminarieruimte. Lekker eten, ontspannen vergaderen of uitgebreid feesten behoren tot de mogelijkheden in deze oude hofstede.

Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

Waerboom Salons

Jozef Mertensstraat 140 -1702Groot-bijgaarden

Uw organisatie of uw festiviteit vindt plaats in een prachtig oud-bourgondisch kader. Laat u betoveren door zijn unieke charme: gezelligheid + elegantie! De centrale patio en de siertuinen zorgen voor heerlijke rustpunten.

Fläktgroup Belgium

Dobbelenbergstraat 7 -1130Brussel

We streven ernaar om de voornaamste strategische partner voor intelligente energie-efficiënte en kritische luchtbehandelingsoplossingen te zijn

Paradise City

Clovislaan 23 -1000Brussel

Van feesten tot evenementen... Wij staan klaar voor al uw wensen! Bij ons kan u niet alleen terecht voor de tradionele avondfeesten, maar ook op maat gemaakte evenementen.

Rent Event

De Breukeleer 12-16 -1730Asse

Al wie feesten organiseert moet op zoek naar tafels, stoelen, bestekken, glaswerk, en dies meer.

Wima Meeting Hall

Boomse Steenweg 31 -2627Schelle

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De verzorgde catering en de persoonlijke service van onze familiezaak zal u en uw gasten zeker bekoren. Rond het mooie overdekte marktplein, vindt u gethematiseerde...