U zocht op: feesten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dataprint

Herdebeekstraat 2a -1701Itterbeek

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Hof Ten Eenhoorn

Keierberg 80 -1730Asse

Het heuvelachtig pajottenland is een prachtig decor voor dit unieke restaurant annex feestzaal & seminarieruimte. Lekker eten, ontspannen vergaderen of uitgebreid feesten behoren tot de mogelijkheden in deze oude hofstede.

Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

Waerboom Salons

Jozef Mertensstraat 140 -1702Groot-bijgaarden

Uw organisatie of uw festiviteit vindt plaats in een prachtig oud-bourgondisch kader. Laat u betoveren door zijn unieke charme: gezelligheid + elegantie! De centrale patio en de siertuinen zorgen voor heerlijke rustpunten.

Fläktgroup Belgium

Dobbelenbergstraat 7 -1130Brussel

We streven ernaar om de voornaamste strategische partner voor intelligente energie-efficiënte en kritische luchtbehandelingsoplossingen te zijn

Paradise City

Clovislaan 23 -1000Brussel

Van feesten tot evenementen... Wij staan klaar voor al uw wensen! Bij ons kan u niet alleen terecht voor de tradionele avondfeesten, maar ook op maat gemaakte evenementen.

Rent Event

De Breukeleer 12-16 -1730Asse

Al wie feesten organiseert moet op zoek naar tafels, stoelen, bestekken, glaswerk, en dies meer.

Wima Meeting Hall

Boomse Steenweg 31 -2627Schelle

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De verzorgde catering en de persoonlijke service van onze familiezaak zal u en uw gasten zeker bekoren. Rond het mooie overdekte marktplein, vindt u gethematiseerde...

Wima - Bowling En Partycenters

Boomse Steenweg 9 -2627Schelle

Wima is veel meer dan bowlen alleen!! Je kan in onze restuarants heerlijk komen dineren. Waarom niet kiezen voor het All-In Packet. Dat is 3u dineren en 2u bowlen voor een vaste prijs.

Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Escape Events

Aarschotsebaan 89 -1910Kampenhout

Evenement organisatie voor bedrijven en organisatie van actieve events en seminars

Floreal Group

Watteeustraat 2-6 -1000Brussel 1

Bent u op zoek naar het ontbrekende puzzelstukje voor de organisatie vanal uw vergaderingen, seminaries, teambuilding activiteiten?Dan is Floreal uw logische oplossing