U zocht op: feesten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Postiljon

Beemdenstraat 61 -3200Aarschot

“Vertoeven in een aangename sfeer, midden in een prachtige brok natuur.”

Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

Fläktgroup Belgium

Dobbelenbergstraat 7 -1130Brussel

We streven ernaar om de voornaamste strategische partner voor intelligente energie-efficiënte en kritische luchtbehandelingsoplossingen te zijn

Jos De Kok

Kauwereelstraat 9 -3051Oud-heverlee

Traiteur, feesten, recepties, communies, huwelijken, doopsels, koffietafel, barbecues. Rustieke feestzalen met tuin en speelhoek. Catering voor bedrijven en scholen, warme- en koude schotels, verhuur springkasteel.

Paradise City

Clovislaan 23 -1000Brussel

Van feesten tot evenementen... Wij staan klaar voor al uw wensen! Bij ons kan u niet alleen terecht voor de tradionele avondfeesten, maar ook op maat gemaakte evenementen.

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Escape Events

Aarschotsebaan 89 -1910Kampenhout

Evenement organisatie voor bedrijven en organisatie van actieve events en seminars

Vvl Vlasselaer

Pastoor Pitetlaan 19 -3130Betekom

Restaurant-Taverne `t Wit Toreke - Restaurants - www.resto.be - Betekom Restaurant-Taverne `t Wit Toreke - Restaurants - www.resto.be - Betekom Restaurants, Restaurants, Restaurants en Belgique, Restaurants in Belgium, Restaurants in België, resto, v

Resto Vital

Leuvensesteenweg 525 -3200Aarschot

Wij serveren een Belgisch – Franse keuken. Dit met een dagelijkse aanvoer van verse vis en vlees uit de streek. Ook vegetariërs en kinderen vinden hier hun lievelingsgerecht.Naast de menukaart hebben we wisselende suggesties volgens het seizoen.

Floreal Group

Watteeustraat 2-6 -1000Brussel 1

Bent u op zoek naar het ontbrekende puzzelstukje voor de organisatie vanal uw vergaderingen, seminaries, teambuilding activiteiten?Dan is Floreal uw logische oplossing

Het Kasteel Van Nieuwland - De Postiljon

Beemdenstraat 61 -3200Aarschot

Gelegen in een uniek groen kader langsheen de oevers van de Demer bieden wij een onberispelijke service op vlak van hotel, seminarie, feesten en restaurant.