U zocht op: feestzalen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Traiteur Dirk

Koningsdonkstraat 118 -9050Gent

Een feestelijk onthaal in de tuin, een sprankelende cocktail in de attractieve bar met aansluitend feestmaal of een riant buffet in de feestzaal voor 250 personen of in één van de andere salons. Grenzenloze mogelijkheden zijn er legio.

Benelux Rederij

Recollettenlei 32 -9000Gent

U zoekt een seminarieruimte, maar verlangt iets origineels? U wilt graag ongestoord vergaderen met uw gezelschap? Hebt u al eens een boot overwogen?

Papagayo Enterprises

Kammerstraat 20 -9000Gent

Vergaderen op verplaatsing kan inspirerend werken. Salons Carlos Quinto beschikt over verschillende zalen met mogelijkheden voor vergaderingen, productvoorstellingen, recepties, en meetings. Eveneens feestzaal en restaurant.

Dc Resto

Kalkendorp 49 -9270Kalken

DŽhulhaege

Karel Picquélaan 140 -9800Deinze

Prinsengoed

Prinsenstraat 9 -9880Lotenhulle

De karaktervolle fermette te midden van de velden kan volledig aangepast worden aan uw wensen en behoeften en is dus de ideale locatie voor uw businessevents (vergaderingen, recepties, voordrachten, seminaries, teambuildings, ...) of privé feesten.

Coeur DŽartichaut Catering En Events

Molenwalstraat 25 -9030Gent

Coeur Catering drukt al meer dan vijftien jaar met veel enthousiasme zijn stempel op de cateringwereld. Zowel in België als over de landsgrenzen heen. En dat loont: in 2017 werd Coeur Catering uitgeroepen tot tweede beste eventcateraar van het land.

Sanderushuis

Singel 10 -9940Evergem

Het Sanderushuis biedt u de juisteservice en voorzieningen.Voor Personeelsfeesten,VergaderingenZakenbijeenkomsten, RouwtafelsFamiliebijeenkomsten,BuffettenHuwelijken ...Privé parkingGrote wandeltuin4 aparte zalenPatroon aan fornuis.