U zocht op: frezen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Zedeltrac

Schatting 8 -8210Zedelgem

an Laecke Group overkoepelt drie bedrijven: Van Laecke Machines, Marcom Recycling en Van Bemmel Recycling. Deze bedrijven beschikken over een uitgebreid en complementair aanbod aan recycling machines, grondverzetmachines en landbouwmachines.

V & V Engineering

Bargiestraat 15 -8900Ieper

V&V Engineering spitst zich toe op spuitgieten van kleine en middelgrote series en kunststofproducten. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in matrijzenbouw en 3D freeswerk.

Tryma

Bruggestraat 80 -8840Staden

Machines en toebehoren voor het bewerken van pvc en alu profielen. Automatische magazijnen optimaliseren uw ruimte & tijdsbeheer. Wij geven u professioneel advies en ons eigen service team garandeert een snelle interventie en persoonlijke aanpak.

Haesevoets

Daelemveld 1041 -3540Herk-de-stad

De productie van kleine en grote series omvat meer dan enkel metaalverwerking. Haesevoets nv kan putten uit meer dan 35 jaren ervaring, een geavanceerd machinepark en last but not least totale toewijding van een gespecialiseerd team medewerkers.

Dataprint

Herdebeekstraat 2a -1701Itterbeek

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Raidho

Klein-heidestraat 6 -3670Meeuwen-gruitrode

Welkom op onze website, Raidho bvba - 2Laser wij willen ons als een one-stop shop profileren en beheersen een breed scala aan discipline`s van lasersnijden, lasergraveren, digitaal groot formaat printen, sublimatie, domeren tot frezen en plotten.

Raytech

Dirk Martensstraat 3a -8200Brugge

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Firma Van Damme

Maalbeekstraat 4 -8790Waregem

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

De Arend Benodigdheden Voor Het Meubelbedrijf

Berkenhoekstraat 14 -2861Sint-katelijne-waver

Verkoop en slijpen van snijgereedschappen voor hout-, kunststof- en metaalbewerking.

Lismont

Avenue Henri Zaman 16 -1480Sint-renelde

De firma Lismont heeft zich gedurende de jaren gespecialiseerd in projecten, ramencenters, CNC en traditionele machines voor de houtbewerking. Wij staan garant voor machines van topkwaliteit, een uitstekende know-how en een uitgebreide dienst na verkoop.

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

De Fruytier

Deken De Bostraat 33 -8791Waregem

De Fruytier bvba, opgericht in 1970, is gespecialiseerd in snijgereedschappen voor metaalbewerking.Onze jarenlange expertise heeft ervoor gezorgd dat hoog kwalitatieve merken in zee zijn gegaan met De Fruytier.

Precisie Mekaniek Ronse

Olifantstraat 17 A -9600Ronse

Met een succesvolle historiek van bijna 100 jaar heeft PMR zich ontwikkeld tot een partner in industrieel maatwerk met een waaier aan diensten die moeilijk te evenaren valt.

Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Thyssenkrupp Materials Belgium

Brandstraat 11 -9160Lokeren

ThyssenKrupp Christon, uw multi-metal dealer, is een van de belangrijkste verdelers van rvs, aluminium en verschillende staalsoorten (stalen buizen, gereedschapsstaal, constructiestaal, metalen voor de luchtvaart, special alloys, fluid power) ...

Pollers En Zonen

Dellestraat 3 -3550Heusden

POLLERS NV is een toeleverancier en machines en onderdelen worden uitgevoerd volgens het ontwerp, de tekeningen of de vraag van de klant.

Walter Benelux

Romboutsstraat 3 -1932Zaventem

Groothandel In Gereedschapswerktuigen

Vercaigne

Breulstraat 89 -8890Moorslede

Vercaigne NV realiseert voor U complete installaties voor o.a. de voedingsindustrie, de industriële en de farmaceutische industrie. Projecten startend van eenvoudige piping, een nutsleidingenverdeelnet, HD en CIP-installaties, RVS-constructies tot..

Frepa

Centrum-zuid 1073 -3530Houthalen-helchteren

FREPA nv is een betrouwbare partner voor het fabriceren van fijnmechanische onderdelen, matrijzen en apparaten. De seriegrootte kan variëren van prototype tot enkele honderden stuks.

Veltec

Starrenhoflaan 13 -2950Kapellen

Veltec Services is uw betrouwbare industriële dienstverlener. Zij biedt ondersteuning voor On Site Machining, reparatie van lekkages, monteren en demonteren van boutverbindingen, laseruitlijning, staalconstructies of werkplaatsactiviteiten

Huygebaert & Zoon

Brieversweg 65 -8340Moerkerke

BVBA Huygebaert bestaat reeds meer dan honderd jaar. Wij zorgen voor de verkoop, het onderhoud en de herstellingen van traktoren Deutz Fahr, Alsook voor alle machines die u nodig hebt voor de land- en tuinbouw.

Mecatronix

Weiveldlaan 43 -1930Zaventem

metaalwerken, metaalconstructies, omheiningen, afsluitingen, poorten automatisering, trappen, metaalbewerking, plaatbewerking, hekken, hekwerken, algemene lasconstructie, staal, inox, aluminium, bouwsmeedwerk, metaalsnijden, lasersnijden, CNC-frezen

Luyckx José

Roeselarestraat 4 -8880Rollegem-kapelle

Reeds 52 jaar is Luyckx te Ledegem, regio Kortrijk - Roeselare uw specialist in land-, park- en tuinmachines, tuingereedschappen, gereedschappen, industrie producten en zoveel meer!

Mmarkt- Machinemarkt Belgie

Kelderbeemd 11c -2470Retie

MachineMarkt Retie zorgt voor alle metaalbewerkingsmachines voor uw bedrijf. Verkoop van boormachines, tweedehandsmachines, zaagbladen, draaibanken, slijpmachines, metaalbewerkingsmachines en meer!

Vermes

Kwaplasstraat 67 B -8820Torhout

VERMES nv slijpt snijgereedschap voor de industrie. Eigen productie van frezen , boren en Specials : VHM en HSS. Alle sectoren worden geholpen.

De Pecker Gent

Eddastraat 43 -9042Sint-kruis-winkel

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

De Beule Technics

Zwaarveld 41a -9220Hamme (oost-vlaanderen)

Uw partner in industriële automatisatie

Anfora

Kauwentijnestraat 11 -8810Lichtervelde

Door middel van CNC-gestuurde draaibanken en machinecenters kunnen alle ferro-, non-ferrometalen en kunststoffen verspaand worden. Uiterst flexibele ingesteldheid van het bedrijf.

All-inparts

Steenkaaistraat 10 -9200Dendermonde

Vinck bvba installeert, repareert en onderhoudt mechanische installaties voor tal van bedrijven in diverse branches. Zo werken wij voor industriële slachterijen, bakkerijen, papier- en kartonproducenten en zelfs voor bedrijven in de zware industrie.

Amw Draai- En Freeswerk

Elzasweg 12 -2030Antwerpen 3

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Lismont Bimac Division

Schotelstraat 44 -3511Stokrooie

De firma Lismont heeft zich gedurende de jaren gespecialiseerd in projecten, ramencenters, CNC en traditionele machines voor de houtbewerking. Wij staan garant voor machines van topkwaliteit, een uitstekende know-how en een uitgeb

R. P. Detavernier

Helmstraat 57b -2140Borgerhout (antwerpen)

Metaalbewerking R.P. Detavernier staat garant voor een optimale kwaliteit en nauwkeurigheid. Voor al uw draaiwerk en freeswerk.

Germond

Lodewijk De Raetlaan 59 -8870Izegem

Germond is verdeler van hoogkwalitatieve machines en gereedschappen voor de Belgische metaalindustrie. Vooral op vlak van verspaning nemen we een belangrijke marktpositie in. Ook voor productieautomatisering en CNC-opleiding kunt u bij ons terecht.

Diatool

Zevendonkplein 2 -2300Turnhout

Diatool, uw specialist op het gebied van volhardmetaal micro- en precisiefrezen voor matrijzenmakers en de fijnmechanische industrie.

Delico

Industriestraat 8 B -8755Ruiselede

Toelevering: laswerk (TIG-MIG-MAG-elektrode lasrobot)CNC ponsen & plooienLasersnijden 3000 & 1500Zowel stukwerk als grote reeksenMachinebouw: van ontwerp tot realisatieCompleet CE-dossierEigen studiebureau

Cnc-glenco

Korte Kopstraat 24 -2900Schoten

Gespecialiseerd in CNC-draaiwerk en het kleinere frees-, boor- en tapwerk in kunststof en metaal.

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Melis

Frederik Burvenichstraat 138 -9050Gentbrugge

Melis nv. uw partner voor gieterij, non-ferro metalen, plaatbewerking, constructie en allerlei specialiteiten voor de bouwnijverheid. Gespecialiseerd in het vervaardigen van metaalproducten op maat.

Del Ponti

Hasseltsebaan 190 -3940Hechtel-eksel

We beschikken over de nodige knowhow, waarmee we flexibel kunnen inspelen en vanuit een idee of prototype vertrekken om zo tot een volwaardig afgewerkt product te komen.

Dirix

Liniestraat 59 -3545Halen

Metaalbewerking en Machineverhuur

Bergmans Metaalbewerking

Balendijk 222 -3920Lommel

In 1986 zijn wij gestart als metaalbedrijf. Onze werkzaamheden waren toen vooral gericht op het maken van speciaal gereedschap en conventionele bewerkingen.

Buyse Decolletage

Venecolaan 9 -9880Aalter

Buyse Metal Works Group is sinds meer dan 60 jaar actief als toeleverancier in de metaalverwerkende sector. Buyse is uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeleveranciers van CNC -draaiwerk, CNC-freeswerk en CNC-slijpwerk...

Acmg Vervaeke Willy

Royennestraat 53 -7700Moeskroen

ACMG Vervaeke - Info - Producten - Machinepark - ContactInformatie: Welkom op de website van ACMG Vervaeke, Algemene Metaalconstructies. NV Willy Vervaeke SA A.C.M.G. - (c) - conditions - privacy

Electronical And Mechanical Assemblies And Technologies

Wijngaardveld 11 -9300Aalst

Cematec, Electronic Components - Mechanical Parts - Podology Home Products News Cematec Contact Wijngaardveld 11 9300 Aalst Tel. : +32 (0)53/60.67.67 fax : +32 (0)53/60.67.77 RPR Dendermonde 0444.243.469 info@cematec.com www.cematec.com Electronic Co

Novalux Products

Theodor Kla¼berstraat 6 -7711Dottenijs

Constructiewerken Roger Willems

Sparrenweg 111 -3980Tessenderlo

Wij leveren fijn mechanisch stukwerk en miniseries aan grote industriële klanten in de chemische, machinebouw, automotive, pharmaceutische, nucleaire en electronica sector,

M.v.r.

Ambachtstraat 11 -3950Bocholt

MVR Metaalbewerking is een modern en flexibel bedrijf dat is gespecialiseerd in verspanende bewerkingen, van eenvoudig constructiewerk tot complex CNC-gestuurd draai-, frees- en slijpwerk.

Era Benelux

Drieslaan 78 -8560Wevelgem

Autos toebehoren autos onderdelen autokits autos benodigdheden

Dmfk - De Machine Fabriek Kasterlee

Rode Akkers 2 -2460Kasterlee

De MachineFabriek Kasterlee is er voor al uw metaalbewerkingen, machinebouw, herstellingen, ontwerpen van machines en meer. Frezen, lassen, boren, draaien, alles kan bij ons!

Svb

Bemvaartstraat 26 -3900Overpelt

S.V.B. Bvba, opgericht in 1995, is een leverancier / fabrieksagent van producten voor de industrie, groothandel, ijzerwaren en Doe Het Zelf. S.V.B. wil zich profileren als leverancier / fabrieksagent die enkel verkoopt aan de handelaar en...

Bmc

Krommebeekpark 6 -8800Roeselare

BMC staat in voor de realisatie van constructieprojecten in alle industriesectoren, met name in bulk en recycling, houtindustrie, bouwsector, voedingsindustrie en staalindustrie en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. Van eigen...

Vamac

Demerstraat 7 -3590Diepenbeek

Tuinmachines Devos

Henri Lebbestraat 108 -8790Waregem

Alles wat te maken heeft met tuinwerken, grondwerken, zagen en snoeien, huren en kopen vind u bij ons in ons gamma.

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Groenbedrijf Limburg

Morgenstraat 19 -3560Lummen

Groenbedrijf Limburg helpt u graag verder met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Voor zowel de renovatie van uw huidige tuin als het aanleggen van een nieuwe tuin, bent u bij ons aan het juiste adres.

Protech

Industrieweg 25a -8800Roeselare

Protech is een modern en flexibel ISO 9001-gecertifieerd toeleveringsbedrijf, gelegen te Roeselare, dat gespecialiseerd is in productontwikkeling, prototypebouw en seriewerk (zowel kleine als grote series), dit alles in kunststof en metaal.

Slabinck Laser Products

Ten Briele 2 -8200Sint-michiels

Slabinck nv heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking.

Techmaster

Doddelbergstraat 5/a -3472Kortenaken

Alural Belgium

Jozef De Blockstraat 69 -2830Tisselt

Alural is een onafhankelijke aluminium coater actief in België voor de Europese markt. Wij poedercoaten uw aluminiumproducten in alle kleuren en structuren en zorgen voor opslag, picking, verpakking en transport.

Balanck

Bedrijvenlaan 5 -8630Veurne

Balanck NV werd in 1985 opgericht als kleine KMO. Met een 20-tal medewerkers hebben wij ons reeds meer dan 30 jaar bewezen als betrouwbare toeleverancier in de verspanende metaalbewerking.

Toeleveringsbedrijf Van Landuyt

Kalkensteenweg 21 -9230Wetteren

TVL, Toeleveringsbedrijf Van Landuyt te Wetteren, verspaand en monteert gietstukken en smeedstukken voor vrachtwagens, bussen, windenergie, graafmachines en compressoren. TOELEVERINGSBEDRIJF VAN LANDUYT NV

Catech

Hannekenshoek(hrt) 35 -2200Herentals

Catech bvba Professional Tool engineering. Tramstraat 29, 2250 Olen, Belgium carbide inserts carbide drills carbide end mills ::::....Catech bvba....::::

Freal Metaalbewerking

Lichtenberglaan 2057 -3800Sint-truiden

Rondslijpen, Vaksnijwerk CNC Freeswerk CAD-CAM, Laswerken Draadvonken, vonken Matrijzenbouw.

Ii V Belgium

Baaikensstraat 21 2 -9240Zele

Erpa Industrial Supplier

Stationsstraat 86 -8490Jabbeke

Bij ons kunt u terecht voor CNC draai- en freeswerk. Voor zowel aanmaak van nieuwe onderdelen als reparaties, van stukwerk over middelgrote tot grote series

Torson

Europaweg 22 -3560Lummen

Door het gebruik van ultramoderne CNC machines en de inzet van ons team vakbekwame personeelsleden staan we garant voor het afleveren van kwalitatief hoogstaand precisiewerk in uiteenlopende materialen

Slijperij John Merlier

Esserstraat 18 -8550Zwevegem

Merlier Slijperij biedt U alle snijgereedschappen en machines voor de houtbewerking. Via onze nieuwe website met uitgebreide webshop kan u simpel een artikel aanklikken en aankopen.

Siemens

Guido Gezellestraat 123 -1654Huizingen

Siemens: wereldwijde specialist in elektrotechniek in de sectoren Industrie, Energie, infrastructure & cities & Gezondheidszorg. De Industry sector is leader voor industriële automatisering, aandrijftechniek, laagspanning, procesanalyse en ...

Cadcamatic

De Leiteweg 11 -8020Ruddervoorde

Cadcamatic beschikt over up-to-date knowhow in het draadvonken, zinkvonken, frezen, draaien en slijpen (eventuele thermische behandelingen worden uitbesteed).Al deze processen worden enerzijds toegepast voor kleinere productiereeksen en ...

New Unigraph

Deken De Bolaan 13 -8970Poperinge

New Unigraph is een jong dynamisch bedrijf dat zich profileert in de Grafische Industrie met activiteiten als graveren, kleefetiketten, belettering, freeswerk, full color, spandoeken, werfborden, stempels ...

Heymans Technology

Avenue Du Commerce 41 -1420Braine-l'alleud