U zocht op: garagepoorten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


L-door Industrial

Denderstraat 29 -1770Liedekerke

L-DOOR is een Belgisch bedrijf en produceert, verkoopt, plaatst en onderhoudt sectionale garagepoorten, volledig op maat.

M.i.b.a.

Geukenshage 43 -1790Teralfene

M.I.B.A. Poorten is gespecialiseerd in het assembleren en plaatsen van poorten. Door onze jarenlange ervaring in de sector garanderen wij U een topproduct. Al onze poorten worden op maat gemaakt wat een groot voordeel biedt bij renovaties.

Nassau Door

Denderstraat 29 -1770Liedekerke

Wie aan hoogwaardige industriele sectionaalpoorten denkt, zegt NASSAU. NASSAU heeft ervaring in het ontwerpen en produceren van sectionaalpoorten. Niet toevallig is NASSAU een van de grootste en meest toonaangevende ondernemingen in de branche.

Marc Meert

Assesteenweg 427 -1741Ternat

Alratec

Koning Albertstraat 2 -1760Roosdaal

Alratec is dé partner voor al uw buitenschrijnwerk : ramen, deuren en poorten. In aluminium, PVC of hout. Wij leveren maatwerk met een klassieke of eigentijdse vormgeving. Tevens garanderen wij de kwaliteit die u vraagt met respect voor uw budget.

L-door Residential

Denderstraat 29 -1770Liedekerke

L-DOOR is een Belgisch bedrijf en produceert, verkoopt, plaatst en onderhoudt sectionale garagepoorten, volledig op maat. Design, kwaliteit, automatisatie, veiligheid en een persoonlijke service staan bij L-DOOR centraal.

Maldex

Houtweg 1-3 -1130Brussel

Maldex is een familiebedrijf dat ondertussen 40 jaar actief is. We mogen rekenen op een 47-tal enthousiaste medewerkers. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van garagepoorten. Dit zowel in nieuwbouw als renovatie.

De Dier

Brusselbaan 194-198 -9320Aalst

Portomatic

Tollaan 91 -1932Zaventem

PORTOMATIC is gevestigd in Zaventem en is gespecialiseerd in automatische deuren

Dessol Belgium

Wissenstraat 2 -9200Dendermonde

Industriele rolpoorten beveiligen alle mogelijke toegangen van diverse gebouwen zoals productiehallen, magazijnen of winkel- en dienstencentra tegen ongewenste indringers en weersomstandigheden. U kunt ze ook gebruiken als binnendeuren

Lanckmans

Frankrijkstraat 13 A -1755Gooik

Welcome to Harol Design by De Witte & Co Afstandsbediening, protection ( v. ) antivol,Aluminiumguss, Roller blind, Bediening, Aluminium moulé, auf Maß,Awning, Bediening, centrale, Anémometre, Aufbaurolladen/Aufbaurollladen, Black-out screen,Bediening

Vanhouwe Ramen En Deuren

Schaapveld 10 -9200Sint-gillis-bij-dendermonde

Bvba Vanhouwe is een familiebedrijf in Dendermonde, ontstaan als éénmanszaak in 1970 en uitgegroeid tot een regionale onderneming in Vlaanderen/België met meer dan 20 werknemers. Vanhouwe is de specialist wat ramen, deuren, rolluiken en poorten betreft.