U zocht op: gebruikte heftruck

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tuvo

Vaartstraat 172 -2520Ranst

Tuvo is invoerder/verdeler van topmerken vorkheftrucks, pallettrucks, stapelaars, orderverzamelaars en elektrotrekkers naast de directe verkoop, zowel nieuw als tweedehands, verzorgen wij de korte en lange verhuur en de dienstnaverkoop.Perfecte service.

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Mabo-lifting

Mallekotstraat 48 -2500Lier

Mabo-Lifting NV werd in 1987 opgestart door de familie Mariën-Bouwens. In de begin jaren was Mabo-Lifting NV vooral actief in de verkoop van occasie heftrucks. Na enkele jaren werd Mabo-Lifting NV exclusief invoerder van Aisle Master heftrucks,...

Cartrans

Mechelsebaan 167 -2570Duffel

Cartrans Duffel: cartrans, vervoer, transport, vorkliften, machines, tractoren, auto`s, compressoren, generatoren, verhuur, vorkliften, vorkheftrucks, herstelling, reach trucks, lift trucks, takeldienst, landbouwmachines, bouwmachines, industriële..

Felin

Maalderijstraat 5 -2840Rumst

Felin verkoopt totaaloplossingen voor magazijninrichting. Als niet merkgebonden leverancier geven wij advies op maat. Wij zorgen voor een vlekkeloze installatie van allerlei magazijnsystemen en zijn beschikbaar voor onderhoud en training.