U zocht op: gereedschap kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Denayer Tools

Neringstraat 2 -1840Londerzeel

Denayer Tools profileert zich als een dynamische groothandel, die graag en snel aan de vraag van zijn klanten wil voldoen. Een sterk gemotiveerd team zorgt voor een perfecte service. Denayer Tools is de juiste partner voor de handel in machines & bos

Bouwdrogers Temmerman

Houtenmolenstraat 69 -9255Buggenhout

Een bouwdroger huren doe je het voordeligst bij bouwdroger.com. Wij zijn nog steeds de goedkoopste verhuurder van bouwdrogers in België. Je chape of pleisterwerk sneller laten drogen door een bouwdroger te huren aan een financieel voordelige prijs.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Vander Elst

Oostvaartdijk 42 -1850Grimbergen

VANDER ELST meer dan 25 jaar aanwezig op de markt biedt een compleet aanbod van innovatieve elektrotechnische producten van hoge kwaliteit.Gespecialiseerd in de verdeling van de elektrotechnische apparatuur via een netwerk van groothandelspartners

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Mechanic International

Meersstraat 27 -1730Asse

Mechanic International, beveiligingsspecialist in de bouw-en transportsector, levert al meer dan 15 jaar zowel mechanische,als electronische anti-diefstaloplossingen voor uw machines, material, vrachtwagens en containers.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Auto´s Verschueren

Mechelsesteenweg 521 -2830Willebroek

AutoScout24 Belgium Sa.Nv. There is currently no website configured for this address...

Klinger Sogefiltres

Vilvoordsesteenweg 70 -1120Brussel

Productieprocessen vormen het hart van de maakindustrie. Hoe mooi is het dan als die processen geolied verlopen en voldoen aan de hoogst denkbare kwaliteitseisen?Juist daar ligt de kracht van KLINGER

Bouwmaterialen Jules Frans

Vaatjesstraat 14 -2580Putte

Jules Frans is de leverancier van bouwmaterialen met een duidelijke meerwaarde voor zowel particulieren als aannemers