U zocht op: gereedschap kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


E&s Industrial Tools

Eikenstraat 42b -2550Kontich

E&S Industrial Tools is ontstaan dankzij de lange ervaring van Eddy Claessens. Wij zijn een klein flexibel team, zo kunnen wij zeer snel de klanten helpen eventueel met specifieke oplossingen.

Fribel

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Sinds jaar en dag kunt u bij NV Fribel terecht voor vrijwel al uw wensen op het gebied van compressoren, hogedruk-reinigers, chauffeursstoelen, enzovoort.

Motoren Desmedt

Satenrozen 16 -2550Kontich

Al meer dan een halve eeuw laten we onze motoren voor je warmdraaien. Naast het herwikkelen van motoren voeren we herstellingen uit op alle soorten roterende machines.

Service Plus Import - Export

Koningin Astridlaan 58 -2550Kontich

Compacte professionele machines voor Horeca en Ondernemingen.Expressomachines - KoffiemachinesCrema Aroma - Aroma PointKopjes - gemalen koffie - koffiebonenAankoop - Verhuur en gratis depotgeving voor bedrijven.

Crown Handling

Satenrozen 12 -2550Kontich

Crown in Belgie is een directe dochtermaatschappij van Crown Equipment Corporation, één van `s werelds grootste fabrikanten van elektrische heftrucks.

Immosail

Koningin Astridlaan 98 -2550Kontich

Jarent

Mechelsesteenweg 297a -2550Kontich

Novelta

Kartuizersweg 4 -2550Kontich

Verkoop van een uitgebreid assortiment verven, lijmen, vulmiddelen en gereedschappen voor de Professionele schilder. Novelta verdeelt de producten van de grootste verf-, lijm- en toebehorenfabrikanten op de Belgische markt.

Knifeline

Gasthuisstraat 9 -2550Kontich

Foque

Mechelsesteenweg 297a -2550Kontich

Dcm Emba Metering & Control

Michel Geysemansstraat 1 -2550Kontich

DCM EMBA is synoniem voor +80 jaar ervaring en knowhow op het vlak van technische totaalinstallaties met betrekking tot vloeistofstromen voor haar klanten in de olie, gas en chemische industrie.