U zocht op: gereedschapswerktuigen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Etn. Van Tassel

Kloosterstraat 9 -2220Heist-op-den-berg

Air 4 All International

Industriepark B22 -2220Heist-op-den-berg

Es - Ge

Masheikedreef 18 -2220Heist-op-den-berg

ES-GE: Industriële messenslijperijES-GE is een industriële messenslijperij Ons uitgebreid machinepark is deels CNC gestuurd en stelt ons in staat snel, maatvast en met een constante kwaliteit van slijpen te werken.

Op De Beeck Hydraulics

Industriepark Zone B24-13 -2220Heist-op-den-berg

Reeds 11 jaar lang is Op De Beeck Hydraulics bvba actief in mechanische herstellingen. We leggen de nadruk vooral op het zo snel mogelijk repareren van hydraulische leidingen en koppelingen en dit via mobiele herstellingswerken op de werf.

Vse Technologies

Liersesteenweg 173 -2220Heist-op-den-berg

Met een ploeg van meer dan 25 gemotiveerde, bekwame en opgeleide werknemers heeft VSE alle kennis en troeven in huis om alle technische uitdagingen tot een goed einde te brengen.

Crestchic Transformers

Schaliehoevestraat 10 -2220Heist-op-den-berg

E.s.a.b.

Liersesteenweg 173h -2220Heist-op-den-berg

Onze innovatieve, alom befaamde apparaten en oplossingen worden ontwikkeld op basis van de input van onze klanten en gebouwd op basis van de kennis en ervaring van een wereldwijde leider op het gebied van productie.

Robojob

Industriepark 12 -2220Heist-op-den-berg

Automatisering is niks nieuws. Ook niet in de maakindustrie. Al 15 jaar bouwen we met RoboJob aan laagdrempelige en gebruiksvriendelijke oplossingen die het rendement, de flexibiliteit en de efficiëntie van uw machinepark aanzienlijk verhogen.

Gebroeders Meulders

Heistse Hoekstraat 22 -2220Heist-op-den-berg

Meulders & Zn biedt totaaloplossingen voor de industrie en particulier, onder meer op het gebied van alle mogelijke grondwerken. Indien gewenst controleren wij gronden en bieden we de mogelijkheid tot het storten, leveren en afhalen ervan.

Laeremans Geert

Impulsstraat 17 -2220Heist-op-den-berg

Verhuurcenter Van Rompaey

Impulsstraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Verhuurcenter Van Rompaey in Heist op den Berg voor verhuur van alle materialen voor bouw en tuin. Wij verhuren "BIJNA" alles voor bouw en tuin.Verhuur en verkoop aan particulieren en professionelen

Bestrent

Industriepark 12 -2220Heist-op-den-berg

Bestrent, uw specialist in de verhuur van machines voor bouw, tuin, industrie, en dit voor vakman & particulier.

A.a.a. Den Ontstopper

Heist Goorstraat 35 -2220Heist-op-den-berg

Ontstoppingsdienst, ontstoppingsfirma, ontstoppingswerken, camera inspectie, opsporen verborgen putten, buizen en afvoerproblemen, hulp bij verstopte leidingen.

De Ryck

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

onze firma is hoofdzakelijk gegroeid in de aanhangwagenbouw en verhuur van aanhangwagens wij doen volledig onderhoud van alle merken naast ons eigen merk ook levering van het merk humbaur en eduardnaar onze uitbrijding in de ver