U zocht op: gereedschapswerktuigen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Machinehandel Coffez

Guido Gezellestraat 45 -8870Izegem

Coffez naaimachines en confectie machines - Aankoop en Verkoop van Nieuwe en tweedehands Naaimachines, Snijmachines en Strijkmachines. Coffez Naaimachines - Coffez sewing machines.

Eurobotics

Kastanjestraat 14 -8870Izegem

conventionele en CNC gestuurde metaalbewerkingsmachines. Service en onderhoud. ZSpecialiteit sturingen

Maes Jonker

Lodewijk De Raetlaan 41 -8870Kachtem

Maes Jonker biedt klantgerichte oplossingen om de kwaliteit en de productiviteit van snijtoepassingen in de hout-, aluminium- en kunststoffenindustrie, te verbeteren. Voor de metaal industrie bieden we gerichte niche toepassingen aan.

Neremat

Lodewijk De Raetlaan 27 -8870Izegem

Verkoop en verhuur van torenkranen, montage en demontage, verkoop van wisselstukken

Dimex

Baronstraat 118 -8870Izegem

Dimex Power Electronics groeide de laatste jaren uit tot een toonaangevende ontwikkelaar en producent van vermogensvoedingen voor diverse toepassingen. Van standaardproducten is er geen sprake. Dimex werkt project per project af, op maat van de ...

Industriele Toelevering Kachtem

Priester Pattynstraat 15 -8870Izegem

ITK, een zusterbedrijf van MOL CY, is een bloeiend bedrijf die gespecialiseerd is in verspanende bewerkingen. Ons bedrijf telt 90 medewerkers en realiseert jaarlijks een omzet van 14 miljoen euro. Onze moderne infrastructuur leent zich er toe om...

L G I Brush

Ter Beemden 17 -8870Izegem

NULL

Stove

Lodewijk De Raetlaan 37 -8870Izegem

Geautomatiseerde rolbanen, heftafels, Verpakkingsmachines, lijmmachines, stapelaars, persen...

Samoy

Klijtstraat 17 -8870Izegem

Soenen Hendrik

Gentseheerweg 63 -8870Izegem

De groep Soenen, opgericht in 1946, is internationaal bekend als producent van geautomatiseerde productielijnen voor de vervaardiging van PVC & ALU ramen.

Hamach

Abelestraat 102 -8870Izegem

Op Uw aangeven installeren we gedeeltelijke of volledige productielijnen, met een verschillende graad aan industriële automatisering.

Isofaq

Leo Bekaertlaan 4 -8870Izegem

Montagebedrijf Deswarte

Leo Bekaertlaan 2 -8870Izegem

Werkhuizen Deswarte biedt oplossingen op maat voor transport van bulkgoederen, stapels of afzonderlijke elementen en het automatiseren van productielijnen.

Decolan

Gentseheerweg 148 -8870Izegem

Psychogériatrie – hôpital gériatrie avec traitement médical spécialisé et des soins infirmiers intensif pour des personnes âgées qui présentent des affections psychogériatriques comme la maladie d’Alzheimer et dementia.

Reynaert

Negende Liniestraat 28 -8870Kachtem

Reynaert Pompen is een handelsonderneming in pompen geschikt voor vloeistof-transport. Reeds vele jaren is Reynaert Pompen leverancier in de BENELUX met een aantal gerenommeerde pompmerken zoals DAB, Leader, Ebara, Grundfos, Karcher, enz.

Machinery Verhoest

Ambachtenstraat 17 -8870Izegem

Machinery Verhoest gevestigd te Izegem in West-VLaanderen is sedert jaren een referentie voor de handel in bakkerijmachines en ovens.

Wood-you

Krommestraat 5 -8870Kachtem

Wil je als houtbewerker bezig zijn met uw werk, uw business?Als vakman is elke administratieve taak een rem op uw belangrijkste bezigheid: houtbewerking !

Shirolatech

Bellevuestraat 50 -8870Izegem

Handsaeme-machinery

Abelestraat 102 -8870Izegem

Op Uw aangeven installeren we gedeeltelijke of volledige productielijnen, met een verschillende graad aan industriële automatisering. U herkent onze aanpak door de aandacht voor details: een opdracht is pas klaar als de volledige lijn ter plekke

Bouwshop Izegem

Krekelmotestraat 62 -8870Izegem

Een voorstelling van het assortiment en een lijst met vestigingen van deze doe-het-zelf winkels. Link naar actuele aanbiedingen. Une présentation de cette chaîne de magasin de bricolage, ses promotions actuelles et son forum rempli d'astuces pour le

Deceuninck-deforce

Lodewijk De Raetlaan 28 -8870Izegem

Deceuninck DeforceExpert in deur-en meubelbeslag

Vangroenweghe

Gentseheerweg 117 -8870Izegem

Wicom

Manestraat 116 -8870Izegem

Doorheen de jaren heeft Wicom een uitstekende reputatie opgebouwd op het vlak van Reinigingsvoertuigen; zoals Ruimdienstwagens, ADR combi-installaties, Kolkenzuigers. Wicom is tevens ook sterk in de containerbouw en de carrosseriebouw.

Werkhuizen Deswarte

Leo Bekaertlaan 2 -8870Izegem

Onze specialiteit is het maken van metaalconstructies: trechters, bunkers, onderhoudsbordessen, vloerconstructies, ondersteuningen van machines, enz.

Vanrenterghem

Lodewijk De Raetlaan 4 -8870Izegem

Germond

Lodewijk De Raetlaan 59 -8870Izegem

Germond is verdeler van hoogkwalitatieve machines en gereedschappen voor de Belgische metaalindustrie. Vooral op vlak van verspaning nemen we een belangrijke marktpositie in. Ook voor productieautomatisering en CNC-opleiding kunt u bij ons terecht.