U zocht op: gevelbekleding bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gecko

Hollestraat 17 -3290Diest

Duurzame gevelbekleding geschiktvoor nieuwbouw en renovatie.

Mimago

Kapelstraat 1 -2200Herentals

Parket kent voor ons nog weinig geheimen. Sinds jaar en dag plaatsen wij parketten in alle motieven en vormen. Uw partner in schrijnwerk op maat.

Nordicconstruct

Diestse Steenweg 93 -3200Aarschot

Bij Nordicconstruct krijgt de samenwerking met de klant en de tevredenheid van de klant de hoogste prioriteit. Met deze eigenschappen en een hoop doorzettingsvermogen garanderen we zowel een hoge klanttevredenheid als een vlotte samenwerking.

Kempenland Steenkapperij

Hezemeer 2b -2430Laakdal

Bij ons kan u terecht voor natuursteen in uw interieur, uw exterieur en uw grafzerken. Maatwerk of standaardontwerpen. Keuze uit verschillende soorten natuursteen.Voor particulieren en professionelen.

Bruggemans Construct

Motbroekstraat 29 -3390Tielt-winge

Als geregistreerd en ervaren aannemer zijn we uw geschikte partner voor de bouw of verbouwing van uw woning of appartement. Doorgaans kiezen we voor de traditionele manier van bouwen.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.