U zocht op: gevelbekleding bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Houthandel Verwaest

Steenweg Op Merksplas 71 -2300Turnhout

Bij ons kan u een uitgebreid gamma aan houtproducten vinden : verschillende tropische houtsoorten, vuren-grenen, daktimmerhout in epicia gedrenkt, douglas, thermowood, planchetten en sidings,...

Jlb Dakwerken &a˛ Gevelbekleding

Wiekenstraat 10 -2160Wommelgem

De ideale oplossing om uw huis na te isoleren is gevelbekleding.Daarnaast kan u een woning een volledige andere stijl en vorm geven. Zeer interessant bij renovatieprojecten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Solid Group

Riemstraat 38 -2970Schilde

De Geveldokter is uw solide partner in gevelrenovatie, vochtbestrijding, isolatie en binnenafwerking.

Immo Spranco

Ambachtstraat 9 -2322Hoogstraten

Bij Spranco is de basis van onze projecten een staalconstructie die geproduceerd wordt in ons uitgebreid eigen atelier, dat ondergebracht is in onze zusterfirma SPCm bv

Mibo Pietra

Zundertseweg 6 -2321Hoogstraten

Mibo´s steenstrips zijn de meest geloofwaardige gereconstureerde natuurstenen ter wereld. Ze zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen met portlandcement én worden door en door gekleurd met oxide materialen.

Tilborghs Hout En Intérieur

Onderzeel 7 -2920Kalmthout

Dak- constructie- en tuinhout, plaatmateriaal, isolatie, pvc- en gyprocproducten, veluxramen, wand- en gevelbekleding, trespa, … en dit zowel voor particulieren als voor professionelen.

Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..