U zocht op: gevelbekleding bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cnv Projects

Nieuwstraat 66 -8560Wevelgem

Dankzij de door jaren heen opgebouwde kennis, een professioneel team enkwalitatief hoogstaande materialen bieden wij U een uitstekende service aan.Vooral op vlak van droge afbouw zijn wij specialist en voortrekker.

Tdk Construct

Nieuwenhovestraat 12 -8540Deerlijk

TDK Construct is uw parter voor al uw schrijnwerk bij nieuwbouw en renovatie projecten. U kunt op ons een beroep doen voor uw dakconstructies, gevelbekledingen en houtskeletbouw.

Cras

Industrielaan 5 -8790Waregem

Specialist in hout enplaatmateriaal voor de bouw,het interieur en de tuin.

Vanwymelbeke

Heulestraat 54 -8560Wevelgem

Een dak op uw woning of bedrijfspand... het lijkt zo functioneel. Een dak beschermt ons immers tegen "weer en wind". Maar een dak is zoveel meer dan alleen maar functioneel.

Defrancq Bouwspecialiteiten

Hoge-barrierestraat 8 -8800Roeselare

Defrancq is fabrikant van staande naad, gevelbekleding, dakgoten en alle maatwerk in zink en koper met al zijn toebehoren en groothandelaar van alle dakmaterialen.

Highworks

Zandvoordestraat 23 -8980Zonnebeke

Highworks doet industriele werkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken. Wij voeren deze werken met touwen uit, maar geven ook advies op dit gebied, of kunnen een werkplek veilig maken zodat u aan het werk kan blijven.

Geldhof Hout

Iepersestraat 22 -8890Moorslede

Platen, hout, parket, vloeren, of wanden Geldhof Hout is uw perfecte partner Geldhof Hout de perfecte partner voor uw hout en plaatgebruik platen, hout, parket, vloeren, wanden

Algemene Dak- En Bouwwerken Debrabandere

Rijmsnoerstraat(bis) 4 -8501Kortrijk

U kan op ons rekenen voor zinkwerken, koperwerken, asfalt, pannen, leien, gevelbekleding, vernieuwen van schoorstenen, plaatsen van flexibele pijpen, enz.

Devan Steigerbouw

Roterijstraat 22 -8540Deerlijk

DEVAN STEIGERBOUW is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in het plaatsen van allerhande steigers.Gaande van eenvoudige gevelsteigers voor een renovatie, over daksteigers voor gevelbekleding, tot ingewikkelde constructies rond schoorstenen.

Carpentier Hardwood Solutions

Abeeldreef 15 -8760Meulebeke

Carpentier, uw houtleverancier voor eiken, thermisch hout en ander Europees hout

Geldhof - Vermeersch

VenetiËlaan 51 A -8530Harelbeke

Voor dak- en gevelbeplating van gebouwen met een grote oppervlakte, zoals industriële panden, landbouwloodsen of industriegebouwen, heeft u een partner nodig met een aangepast machinepark en voldoende geschoolde medewerkers.