U zocht op: gevelbekleding bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vm Building Solutions

Europalaan 73 -9800Deinze

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Leverancier zinktoepassingen voor de bouwsector

Tdk Construct

Nieuwenhovestraat 12 -8540Deerlijk

TDK Construct is uw parter voor al uw schrijnwerk bij nieuwbouw en renovatie projecten. U kunt op ons een beroep doen voor uw dakconstructies, gevelbekledingen en houtskeletbouw.

Marniek Declercq

Wontergemstraat 18 -8700Tielt

Marniek Declercq is sinds 1994 actief als zelfstandig timmerman en schrijnwerker.Vaste ploegen geschoolde arbeidskrachten staan de zaakvoerder dagelijks bij op de werven, in West en Oost-Vlaanderen.Door de jarenlange ervaring en het uitgebreid ...

Cras

Industrielaan 5 -8790Waregem

Specialist in hout enplaatmateriaal voor de bouw,het interieur en de tuin.

Devan Steigerbouw

Roterijstraat 22 -8540Deerlijk

DEVAN STEIGERBOUW is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in het plaatsen van allerhande steigers.Gaande van eenvoudige gevelsteigers voor een renovatie, over daksteigers voor gevelbekleding, tot ingewikkelde constructies rond schoorstenen.

Geldhof - Vermeersch

VenetiËlaan 51 A -8530Harelbeke

Voor dak- en gevelbeplating van gebouwen met een grote oppervlakte, zoals industriële panden, landbouwloodsen of industriegebouwen, heeft u een partner nodig met een aangepast machinepark en voldoende geschoolde medewerkers.

Odera

Serpentsstraat 39 -9700Oudenaarde

Uw expert voor ramen en deuren. Voor mooie, perfect afgewerkte en bovenal zeer praktische ramen en deuren is Vermeulen de firma die u zoekt. U kan er rekenen op een totale dienstverlening!