U zocht op: gevelbekleding kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Inter-loods

Stokerijstraat 35 -2110Wijnegem

Interloods: verhuur, renovatie en verkoop van hallen, loodsen, dakbekleding, wandbekleding en gevelbekleding Interloods : verhuur, verkoop (nieuwbouw) en renovatie van loodsen en hallen in staal

Mibo Pietra

Zundertseweg 6 -2321Hoogstraten

Mibo´s steenstrips zijn de meest geloofwaardige gereconstureerde natuurstenen ter wereld. Ze zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen met portlandcement én worden door en door gekleurd met oxide materialen.

Immo Spranco

Ambachtstraat 9 -2322Hoogstraten

Bij Spranco is de basis van onze projecten een staalconstructie die geproduceerd wordt in ons uitgebreid eigen atelier, dat ondergebracht is in onze zusterfirma SPCm bv

Plm Concepts

Brasschaatselei 5 -2950Kapellen (antwerpen)

Wij bieden maatwerk in natuursteen aan voor keukens, trappen, venstertabletten, badkamers, gevelbekleding, etc. Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u van ons een degelijk advies en vakmanschap verwachten.