U zocht op: gezond werken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Beboost

Diksmuidelaan 305 -2600Berchem (antwerpen)

Digitaal scoren is evolueren. Dat weten wij als geen ander. Daarom specialiseerden we ons gaandeweg in Google Analytics en Google Advertising. Vandaag zijn we uw partner als u meer exposure op het web zoekt. Wil u hoger in de organische resultaten?

Samurai At Work

Binnenvaartstraat 43 -2000Antwerpen 1

Samurai at Work helpt jouw bedrijf om een duurzame veiligheidscultuur te creëren. Dat doen we niet op basis van procedures, maar door het verhogen van veiligheidsgedrag en -cultuur

Vikorn

Nijverheidsstraat 58-60 -2160Wommelgem

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in België kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Dauphin Humandesign Belgium

Terbekehofdreef 46 - 48 -2610Wilrijk (antwerpen)

Dauphin lost zitproblemen op. Onze naam staat wereldwijd voor gepatenteerde innovatiekracht en gezond zitten.Centraal bij onze bedrijfsfilosofie staat de mens. Om precies te zijn, de zittende mens, de `homo sedens'. Groot of klein, voor de werkplek.

Vaerewyck

Callaertstraat 17 -9100Sint-niklaas

Wij verzorgen voor u de plaatsing van uw nieuwe systeem, hetzij warmtepomp, vloerverwarming airconditioning (verwarmen en koelen), zwembad verwarming. Ook voor het onderhoud van uw nieuwe of bestaande installatie kan u rekenen op onze perfecte service.

Priva Building Intelligence

Satenrozen 1 -2550Kontich

Priva Building Intelligence is nationaal en internationaal specialist in klimaat- en procesautomatisering van utiliteitsgebouwen. Met intelligente, flexibele systemen zorgt Priva voor een comfortabel en gezond woon- en werkklimaat.

Zehnder Group Belgium

Blarenberglaan 3 C -2800Mechelen

Zehnder Group is een van de belangrijkste internationale leveranciers van decoratieve radiatoren, ventilatiesystemen, luchtbehandelingsinstallaties en koelsystemen.

Pragma Of Pragma Broadvertising

Lange Lozanastraat 108 -2018Antwerpen

PRAGMA staat voor wervingscommunicatie die werkt. In een complexe rekruteringsmarkt werken wij eenvoudige en doeltreffende oplossingen uit. Met een aanpak gekenmerkt door lef, gezond verstand en de wil om ervoor te gaan.

Fyraco Solutions

Koralenhoeve 15 -2160Wommelgem

Predictief onderhoud betekent dat je de conditie van je machinepark regelmatig laat controleren (terwijl de machines in bedrijf blijven!). Zo weet je precies hoe gezond je machines zijn en plan je herstellingen efficiënt in.

Engineous Bvba

Snoeckstraat(mel) 26 -9120Beveren

Op basis van pragmatische engineering en gezond verstand geven we technisch advies en ondersteuning omtrent elektrische, mechanische en elektromechanische installaties in industriële en residentiële omgevingen.

Aveja

De Dries 80 -2930Brasschaat

ABEJA is een financieel gezond bedrijf en dat is belangrijk voor u, klant en werknemer!

Consilio Partners

Sneeuwbeslaan 20 -2610Wilrijk (antwerpen)

Wat als veranderingen de vlotte koers van uw firma ondermijnen?Of wanneer die unieke opportuniteit een risico wordt?Op kantelmomenten van uw bedrijf rekent u op Consilio Partners.

Zintality

Weldadigheidsstraat 7 -2540Hove

Coaching biedt je een luisterend oor en durft te confronteren.Ook kan je Coaching gezond proactief inzetten.

Da Fiets

Drakenhoflaan 149 -2100Deurne (antwerpen)

Geef uw werknemers een gezond transportmiddel. Bij DA Fiets least U elektrische fietsen voor uw werknemers.