U zocht op: gezondheid

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bioville

Kempische Steenweg 555 -3500Hasselt

BioVille creëert een professionele omgeving en is actief in het stimuleren van een Health & Care community, ondermeer door het organiseren van events in samenwerking met de clusterorganisatie Life Tech Valley.

Wauters It

Hazelarenlaan 9 -3500Hasselt

Software vertikale applicaties computers hardware computers onderhoud computers randapparatuur computers software computers opslagsystemen telecommunicatie service providers telecommunicatiesystemen informaticadiensten computers o

Flanders Investment & Trade

Kempische Steenweg 305 201 -3500Hasselt

Flanders Investement & Trade, het Vlaams Agentschap voor International Ondernemen, is het agentschap van de Vlaamse overheid dat Vlaamse bedrijven ondersteunt bij het internationaal ondennemen en buitenlandse bedrijven helpt met het opzetten...

Addemar

Kempische Steenweg 293 -3500Hasselt

Addemar® is een performante e-mail marketing toepassing waarmee je online een professionele e-mail campagne creëert, lanceert en evalueert.

Agoria

Kunstlaan 18 -3500Hasselt

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Partena Onafhankelijk Ziekenfonds

Thonissenlaan 92 -3500Hasselt

Een ziekenfonds zorgt voor de terugbetaling van uw ziektekosten en voorziet u van een vervangingsinkomen. Maar bij Partena is er méér. We zijn er niet alleen voor u wanneer het wat minder gaat met uw gezondheid, wij willen dat u gezond bent en blijft.

Infraligne

Mombeekdreef 22 -3500Hasselt

Dexis Belgium

Voogdijstraat 33 -3500Hasselt

Imes. Wij bezorgen u alle MRO-artikelen om uw onderneming te laten draaien: aandrijvingen en tecxhniszche producten, gereedschappen en productenn voor veiligheid, hygiëne en milieu. 150.000 industriële artikelen, permanent in stock.

Faresa

Boerenkrijgsingel 44 -3500Hasselt

Als jouw vertrouwde partner in mentaal welzijn bieden we wetenschappelijk onderbouwde begeleiding in elke levensfase. Zo werken we samen aan persoonlijke of professionele groei met duurzame resultaten.

Gecko

Steenberg 8 -3500Hasselt

gecko-outdoor.be - Hosted by One.com Webhosting gecko-outdoor.be is hosted by One.com WebhostingOne.com is an innovative supplier of Web hosting services. We offer domain, homepage and unlimited e-mail accounts at some of the best prices on the marke

Razzi

Breestraat 9 -3500Hasselt

Campana vertaalt... van brief tot project, van algemeen tot medisch. Samen met een team van gespecialiseerde native speakers kunnen wij alles aan, of toch bijna.Campana schrijft... voor magazines, maar ook voor uw mailings, webs

Lacos

Luikersteenweg 285 -3500Hasselt

Doordat wij ons thuis voelen in alle talen en specialismen bent u bij LACOS voor al uw taalbehoeften aan het juiste adres. LACOS staat immers voor een totaalpakket taaldiensten: * taalopleidingen op maat * gespecialiseerde vertalingen.