U zocht op: gietvloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marc Wils

Burgemeester Somerslaan 14 -2350Vosselaar

Onze vloer zit als gegoten! Epoxy & PU gietvloer, steentapijt, troffelvloer, mortelvloer, traptapijt

Ftb-remmers

Bouwelven 19 -2280Grobbendonk

Na een grondige vloerdiagnose door onze technische adviseurs wordt een passende oplossing aangeboden, voor elke mogelijke vloer, zij het glad, ruw, vochtig, flexibel, enzovoort. Kunstharsvloeren zijn naadloze, hard-elastische epoxy vloeren, die ...

Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Alterieur

Everdongenlaan 9 -2300Turnhout

Alterieur:Passie voor gietvloeren

Phenix Total Interior

Metropoolstraat 1 -2900Schoten

Het cre?ren van trendsettend, inspirerende en compleet assortiment van harde, zachte en flexibele kunstharsvloeren en allerhande vloeroplossingen. Zowel in epoxy, polyurethaan als PMMA

Chapewerken Paul Vloemans

Langbos 5 -2960Brecht

Alle stappen - vanaf het opstellen van een duidelijke offerte, over opmeten en uitpassen van de werf tot en met het plaatsen van de chape - blijven in onze handen waardoor u slechts één contactpersoon heeft.

Korreli Industries

Steenweg Op Zevendonk 181 -2300Turnhout

Je interieur licht op van een prachtige gietvloer in de kleur van jouw keuze. Korreli plaatst jouw gietvloer in Turnhout en Antwerpen met grote zorg ?n volledig op maat.

Devafloor

Welvaartstraat 5 -2200Herentals

Devafloor is gevestigd in Grobbendonk, Antwerpen en dé specialist in industriële gietvloeren op basis van acrylaat, polyurethaan en epoxy. Ook voor cementgebonden industrievloeren kan u bij ons terecht.

Gietvloeren Gegrond

Burgemeester Somerslaan 14 -2350Vosselaar

Gietvloeren Gegrond bvba is gespecialiseerd in gietvloeren, epoxyvloeren, pu vloeren, steentapijten, mortelvloeren, troffelvloeren en marmertapijt.

Resitec

Gulkenrodestraat 3 -2160Wommelgem

Gespecialiseerd in het plaatsen van industriële kunsthars vloeren : epoxy- en PU- gietvloeren , HACCP vloeren Ucrete, groutings, injecties en betonherstellingen. epoxy gietvloeren foto`s polyurethaan gietvloeren foto`s antistatische vlo

Accent Vloeren

Schransstraat 39 -2280Grobbendonk

Wij zijn een gespecialiseerde firma in het plaatsen van gietvloeren en steentapijtvloeren.