U zocht op: glazenwasserij

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hectas Facility Services

Kernenergiestraat 75 -2610Wilrijk

Hectas Schoonhouden voor al uw schoonmaakproblemen hebben wij een oplossing!

Cadeco

Middelmolenlaan 175 -2100Deurne (antwerpen)

Algemene glazenwasserij - Specialiteit: werken op hoogte, opkuis aluminium, PVC, kalkaanslag, ... - VCA attest/attest hoogwerkers Algemene schoonmaak - Onderhoud burelen - Gebouwen - Gevelreiniging

Busters Reinigingen

Morckhovenlei 74 -2140Borgerhout (antwerpen)

Lasota Cleaning is nu BUSTERS reinigingen, voor particulieren, winkels, KMO`s en meer! De hoofdactiviteit van BUSTERS Reinigen situeert zich in het ruitenwasserij/glazenwaserij en schoonmaak van kantoren.

Prestige Cleaning Service

Hollebeekstraat 128-130 -2660Hoboken (antwerpen)

ALGEMEEN SCHOONMAAKBEDRIJFIndustrie-Kantoren-BedrijvenScholen-Privé-TapijtreinigenZowel éénmalige als langdurige opdrachtenMachinaal & manueel-Professionelepoetsheren & poetsdames, kuisvrouwFACILITEITSERVICES(Uw probleem is ons probleem)

The Clean Team

Hodonk 25 -2170Merksem (antwerpen)

The Clean Team is een jong, dynamiek en ambitieus schoonmaakbedrijf met medewerkers die klaar staan om U te helpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaak voor particulieren, kleine en grote bedrijven.

Siesta@home

Winketkaai 17 -2800Mechelen

Cleaning Support

Jan Baptist Verlooystraat 5 -2020Antwerpen

Schoonmaakbedrijf met oog op veiligheid! Rope acces als dienst beschikbaar voor moeilijke schoonmaakopdrachten vb.

Aliane Cleaning

Van Amstelstraat 188 -2100Antwerpen

Adricom Cleaning

Felix Timmermanslaan 57 -2547Lint

Group-f

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Group-f is een klantgerichte serviceorganisatie die een brede waaier van diensten aanbiedt en hierdoor optimaal kan inspelen op de evoluerende behoeften van haar klanten.

Cleanit

Doornaardstraat 63 -2160Wommelgem

Cleanit werd in 2000 door Thomas Allard opgericht. Wij bieden onze diensten aan in de provincie Antwerpen en zijn gespecialiseerd in schoonmaak van kantoren en traphallen.

Schoonmaakwerken Van De Veire Jonathan

Hoge Buizen 65 -1980Zemst

Schoonmaakwerken Van de Veire :De juiste oplossing voor bedrijf en particulier.

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Briljant

Hoek 23 -2850Boom

Briljant Glazenwasserij is een professionele firma sinds 1990, dus met jarenlange ervaring.De zelfwerkende patroon ziet er nauwlettend op toe dat alles piekfijn wordt afgeleverd. Daardoor kan onze firma pogen op een jarenlange klantenbinding.

Beyens Cleaning

Markgravelei 43 -2018Antwerpen

Onze activiteiten bestaan vandaag uit klassieke schoonmaak, schoonmaak gemeenschappelijke delen, opkuis na verbouwingswerken, eerste opkuis van nieuwbouw, verzegelen van vloeren, onderhouden van parkings, tapijtreiniging, wassen van ramen, koepels...