U zocht op: goederenvervoer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Groeninghe

Oude Sluisweg (win) 30 -2880Bornem

Groeninghe Transport Groeninge Transport Groeninghe Transport groeninghe transport vrachtwagen nationaal internationaal vervoer ADR adr Volvo Globetrotter Gooseneck kiptransporten bestelwagens okkazie trekker

Transport Dehertogh

Puursesteenweg(bor) 343 -2880Bornem

Dehertogh Transport uit Puurs, is de specialist in het vervoer van kipbakken en vervoer met opleggers tot 30 ton. Wij zijn werkzaam over gans België, maar ook voor transport naar Nederland, Luxemburg en Noord-Frankrijk kunt u bij ons terecht.

Transport Service

Sint-amandsesteenweg(bor) 92 Gvl -2880Bornem

Hens Van Meulder

Desiré Van Hoomissenstraat(eik) 6 -2880Bornem

Ramanex

Puursesteenweg(bor) 399 -2880Bornem

Ramanex is sinds 1983 de logistieke eenheid van de groep. Zij staat in voor nationale en internationale meubeltransporten. Door beroep te doen op een eigen logistiek apparaat kan de groep snel inspelen op de wensen van de klant.

Bd Smart Logistics

Klein-mechelen(bor) 18a -2880Bornem

BD Logistics is de Belgische specialist in leveringen en ophalingen met toegevoegde waarde. Dankzij ons unieke netwerk van lokale depots bieden we ongeëvenaarde, fijnmazige toegang tot consumenten en bedrijven op het hele Belgische grondgebied.

Van Nieuwenhuyse Grondwerken

Schoonaardestraat 9 -2880Bornem

Van Nieuwenhuyse Grondwerken" is een familiebedrijf dat kan rekenen op reeds vele jaren ervaring. De passie, kennis en kunde voor het vak is namelijk van vader op zoon doorgegeven. Er kan met recht gezegd worden dat een hobby uitgegroeid is tot ...