U zocht op: gordijnen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Z-store

Mechelsesteenweg 56 -2550Kontich

Xtraco

Mechelsesteenweg 113 -2550Kontich

Xtraco scheidingsgordijn, strokengordijn, strokengordijnen, tochtdeur, tochtdeuren, lamel, lamellen, Lamellengordijn, lamellengordijnen, tochtgordijn, tochtgordijnen, flap, flappen, flapdeur, flapdeuren, Flapgordijn, scheidingsgordijnen, transparante

J. De Win

Koningin Astridlaan 54 -2550Kontich

Wenst u ramen en deuren te plaatsen in uw nieuwbouw? Moeten uw ramen vervangen worden of droomt u van de uitbreiding van uw woning zonder lichtverlies met een hedendaagse constructie? J. De Win is een aannemer gespecialiseerd in buitenschrijnwerk.

Textielreiniging Camelia

Ooststatiestraat 132 -2550Kontich

Met wassen, drogen en strijken van kleding, gordijnen en tapijten is Textielreiniging Camelia dus aan zijn 3de generatie toe. Op die manier kunnen wij onze klanten, zowel particulieren als horecazaken en bedrijven, meer dan 75 jaar ervaring bieden.

Firma Campaert

Kerkelei 43 -2550Kontich

Welkom op de site van Campaert NV, groothandel in binnenhuisinrichting.

Bru Textiles

Satenrozen 2a -2550Kontich

e beste manier om kwaliteit en klantentevredenheid te bereiken is het creeren van technologisch geavanceerde producten met eigenschappen, die aan de hoogste normen voldoen of deze zelfs overtreffen.

All Decor

Duffelsesteenweg 137 -2550Kontich

Bij All Decor in Kontich vindt u een ruim aanbod voorzetrolluiken in aluminium of PVC. Onze rolluiken beschermen u tegen koude, regen, wind, hitte, inbraak, geluidshinder, inkijk en lichtinval.