U zocht op: gras onderhouden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Techno Automotive Equipment

Z.1 Research Park 250 -1731Zellik

TAE (Techno Automotive Equipment) is leverancier van garage uitrusting en garage materiaal gaande van hefbruggen, bandenmachines, wielbalancers, remmentestbanken tot eveneens totale garage inrichting met oliedistributie uitlaatgasafzuiging.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Gras En Groen

Grote Heirbaan 40 -1850Grimbergen

Green Butterfly

Bruggeneindsestraat 16 -2220Heist-op-den-berg

Green Butterly bvba te steenokkerzeel: de beste in de streek! Green Butterfly bvba green butterfly bvba,steenokkerzeel,belgië,proximedia,tuin,onderhoud,aanleg,beplanting,gras,maaien,privé,industrie,tuinbouw,bomen,aanleg,grasperken,snoeien,planten,vel

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Kempeneer W. Machines

Ninoofsesteenweg 659 -1701Dilbeek

Kempeneer Machines voor Tuin Park Milieu Kempeneer W. Machines voor Tuin, Park & Milieu Kempeneer Machines voor Tuin Park Milieu

F. Scheerlinck & Co

Koeweidestraat 54 -1785Merchtem

Wij zijn aannemers voor de aanleg en het onderhoud van sportterreinen.Specialiteiten : Gemalen baksteen (fabrikant), kunstgras en rubberafwerking.

Hugo De Schutter

Broekstraat 21 -1880Ramsdonk

Bij Hugo De Schutter vindt u een divers gamma aan producten. Wij verkopen niet alleen bos-, tuin- en landbouwproducten,maar ook transport- en industriemachines zijn bij ons te verkrijgen. Uiteraard verkopen wij in onze winkel ook andere toebehoren.