U zocht op: gras onderhouden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Maldoy

Dreefvelden 15 -2860Sint-katelijne-waver

Maldoy, uw partner in kwaliteitsmateriaal!

De Ryck

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

onze firma is hoofdzakelijk gegroeid in de aanhangwagenbouw en verhuur van aanhangwagens wij doen volledig onderhoud van alle merken naast ons eigen merk ook levering van het merk humbaur en eduardnaar onze uitbrijding in de ver

Marcel Van Dyck - Belgium

Provinciebaan(htv) 71 -2235Hulshout

Van Dyck Marcel Belgium NV is een toonaangevend importeur en verdeler van machines voor tuin en park, land- en bosbouw en voor wegenonderhoud. Wij hebben een uitgebreid gamma voor zowel de particuliere als de professionele gebruiker.

Lambrechts Tuinmachines

Tervuursesteenweg 217 -3001Heverlee

Lambrechts tuinmachines te Heverlee-Leuven: is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Lambrechtss is een begrip voor al uw tuinmateriaal in Leuven en omgeving, met ook een tweede vestiging in Tienen.

Marisa

Leuvenseweg 110 -3202Aarschot

bedrijven, overheidsinstanties en vzw’s blijven in een kraaknette omgeving achter dankzij de schoonmaakinterventies van poetsbedrijf Marisa. Ook particulieren die toe zijn aan een grote kuis of op het punt staan hun woonst te verkopenl

Concept Gardens

Kastanjelei 12 -2860Sint-katelijne-waver

Tuinarchitectuur - Tuinaanleg - TuinonderhoudOp zoek naar een betrouwbare tuinarchitect of tuinbedrijf voor uw tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Antwerpen, Mechelen, Leuven of Aarschot?

Cobelal

Aarschotsesteenweg 84 -3012Leuven

Specialist van machines voor het onderhoud van park & tuin.Landbouwmachines specialist.

Henskens Tuinplanning

Doelaagstraat 9 -3384Glabbeek

Henskens Tuinplanning bvba is een bedrijf gevestigd te Attenrode-Wever met meer dan 20 jaar ervaring op het vlak van tuinaanleg en -onderhoud.

Tuinmachines Decré

Aarschotsesteenweg 403 -3012Leuven

Green Butterfly

Bruggeneindsestraat 16 -2220Heist-op-den-berg

Green Butterly bvba te steenokkerzeel: de beste in de streek! Green Butterfly bvba green butterfly bvba,steenokkerzeel,belgië,proximedia,tuin,onderhoud,aanleg,beplanting,gras,maaien,privé,industrie,tuinbouw,bomen,aanleg,grasperken,snoeien,planten,vel

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.